MADmovers - Gratis undervisningsforløb

• Plakat-1.png

Gratis undervisningsmateriale

MADmovers er et tværfagligt undervisningsforløb, hvor klassen arbejder innovativt med deres måltidsvaner og spisepauser, og hvor de dermed selv er med til at skabe bedre rammer for klassens måltidskultur.

Elevernes løsninger til bedre måltidskulturer var i 2017 fx: Selv at begynde at smøre madpakken, baggrundsmusik i spisepausen, nye måder at sidde på, fælles madpakkedag, madpakke-inspiration via SnapChat, brev til kantinepersonalet, ændring af kø-system i kantinen og en madautomat på skolen.

Tilmeld jer her

Årstid
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december

Mellemtrin

• Engelsk
    • Samfundsfag
    • Madkundskab
    • Matematik
    • Natur og teknologi
    • Idræt
    Materiale
    Logo-1.jpg Læs mere og tilmeld jer her
    Hvor?

Gratis undervisningsmateriale der bliver sendt til 5.-7. klassernes klasseværelser.

madmovers@arlafoods.com

Astrid Dea.jpg

Astrid Dea Friis
    Hvis I har spørgsmål til undervisningsmaterialet, kan i kontakte Astrid. Hun er projektmedarbejder MADmovers, og er kontaktperson på projektet.