ENIGMA - PAC-MAN RE-INVENTED - TEKNOLOGIFORSTÅELSE OG ENGINEERING

• MakeyMakey.png

Eleverne skal opfinde deres egne computerspils-controllere, der gør Pac-Man mere socialt og giver spillet nyt liv.

Eleverne arbejder med engineering-metoden, når de gør deres egne idéer til virkelighed og skaber prototyper, vi kan teste sammen.

Prototyperne bygger vi med læringsteknologierne Makey Makey og littleBits, der gør teknologien håndgribelig for eleverne og kan gøre alle elektrisk ledende materialer til controllere – lige fra bananer til blyantstreger.

1000kr. Varighed: ca. 3 timer

Årstid

Hele året

Mellemtrin

• Natur og teknologi
    • Innovation og entreprenørskab
    • It og medier

NATUR OG TEKNOLOGI
    Forløbet er rettet mod temaet teknologi og ressourcer med fokus på kompetenceområderne undersøgelse, perspektivering og kommunikation. Eleverne bygger og vurderer opfindelser og perspektiverer dem til omverden.

TEKNOLOGIFORSTÅELSE
    Forløbet er inspireret af formålet for forsøgsfaget Teknologiforståelse om, at eleverne skal kunne deltage konstruktivt og kritisk i udvikling af digitale artefakter og forstå deres betydning. Særligt kompetenceområdet digital design og designprocesser bringes i spil, når eleverne med digitale teknologier designer og konstruerer en computerspils-controllere, der udtrykker en idé. Kompetenceområdet teknologisk handleevne er i spil, når eleverne skal vurdere, vælge og bruge digitale teknologier i autentiske situationer.

ENIGMA_(WITH_SLOGAN_DANISH)_Regular_7_14_L_red.png Tilbuddets hjemmeside
    Hvor?