SØG BLANDT VORES 486 TILBUD

• 8da888c9-6319-4292-aa79-d4e61739f612.png

Den digitale butik

Hvordan bruger Bilka One Stop Fields data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Konference 2018.jpg

AFS Interkultur - Konference 13. november: Dialog, Dannelse og Interkulturel Forståelse

Gratis konference giver inspiration til, hvordan du i praksis kan arbejde med at udvikle fordomsfrie dialoger og interkulturel forståelse. Özlem Cekic fortæller om, hvordan vi skaber et rum til at være uenige sammen og en forsker fortæller om skolens rolle til at skabe dialog og demokratiske rum.

• 4.png

AFS Interkultur - Workshops om kulturforståelse

7.-10. klasse: Book en workshop, der har til formål at skabe interkulturel læring.  Gennem øvelser og learning-by-doing får eleverne på en sjov og lærende måde indsigt i og mulighed for at reflektere over normer og værdier i forskellige kulturer, kommunikation på tværs af kulturer samt kulturel stereotyper og diversitet. Workshoppen varer 1-3 timer og faciliteres af to frivillige.

• Power logo.png

Den digitale butik

Hvordan bruger POWER i Lyngby data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Power logo.png

Den digitale butik

Hvordan bruger POWER i Glostrup data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Get Grooved - danseglæde for alle

Groove er verdens letteste dans, og den perfekte måde at få alle børn (og voksne) med i fælleskabet. Når du groover, kan du ikke gøre det forkert, og derfor er du sikker på at få succes med din dans. Det er kreativt, legende let og virkelig sjovt.

• Ungdomsuddannelser
  • alk.png

Sygdom, krop og kemi

Kom ud og lær om sygdom, krop og kemi hos ALK. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om kroppen og hvordan medicin virker. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvad ALK arbejder med inden for medicin og sundhed.

• Skærmbillede 2019-08-12 kl. 12.38.47.png

BUSTER Filmfestival

BUSTER er Danmarks største film- og mediefestival for børn og unge. Hvert år inviterer vi indenfor til 14 dage med fagrelevante film fra hele verden tilsat workshops, undervisningsmaterialer, dialog, interaktion og unikke oplevelser for børn på alle klassetrin i grundskolen.

• Ungdomsuddannelser
  • NISSEN PAA LOFTET kommer forbi med instrumenter og Upcycling legetøj

NISSEN PAA LOFTET kravler ned, kommer forbi og fortæller. Han medbringer fløjte, tromme og sit traditionelle (gammeldags) håndlavede legetøj, ”Upcycling Verdenslegetøj” af genbrusmaterialer. Han byder op til sang, dans fagter og dialog og fortæller om hvorfor vi holder Jul, om den traditionelle nisse – Gårdboen og hans familie blandt underjordiske, elverfolk, trolde og dværge.

• kucheza.kolage.aabenskole.jpg

KUCHEZA – Musikkens grundsten

Vi laver akustisk DIY-musik (Do It Yourself) på grundlag af den afrikanske musiktradition - KUCHEZA. Undervisningen afholdes i musiklokale med anvendelse af trommer/perkussion til alle elever i samarbejde med (evt. uden klassens lærer). Vi opbygger et musikalsk praksisfællesskab med differentierede roller for deltagelse indenfor rytme, sang, digt & dans.