Viden & Foredrag 69 tilbud

• 4.png

AFS Interkultur - Workshops om kulturforståelse

7.-10. klasse: Book en workshop, der har til formål at skabe interkulturel læring.  Gennem øvelser og learning-by-doing får eleverne på en sjov og lærende måde indsigt i og mulighed for at reflektere over normer og værdier i forskellige kulturer, kommunikation på tværs af kulturer samt kulturel stereotyper og diversitet. Workshoppen varer 1-3 timer og faciliteres af to frivillige.

• Offline-Play.kolage4.jpg

”OFF-Line Play - i bushen” - Overlevelse i Den 3. Verden

I bushen er hjælpemidlerne få og simple. Her overlever ingen alene og man skal have god fysik og avanceret færdigheder. Man for ikke kun brug for hurtighed og udholdenhed, også præcision, balance, kløgt, musikalitet og samarbejde.  Forløbet afholdes på udendørsarealer efter ønske (skolegård, naturområde/park evt. gymnastiksal).

• Fortael.om.Doeden9.jpg

Fortælling om Døden – Om at miste en nær & kær

En kombination af fortælling af HC Andersens Eventyr ”Den sidste perle”, Indiansk myte ”Om fødsel & død” og en personlig beretning om et tab, om oplevelsen, bearbejdelsen, multikulturelle ceremonier, om at komme videre og vende et tab til en lærerig oplevelse af berigelse.

• jødebox2.jpeg

Besøg Københavns Synagoge med Jødisk Informationscenter

Hos Jødisk Informationscenter sætter vi ansigt på de danske jøder, når vi fortæller om jødisk historie, religion og liv i dag. Vi tager udgangspunkt i en dialogbaseret tilgang, og alle spørgsmål er velkomne! Så tag dine elever med på besøg i Københavns Synagoge for en anderledes undervisning.

Tilbud i anden kommune

• Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
  • Kropssprogets ABC.png

Pernille Slot - Kropssprogets ABC

De fleste af os ved mere om vores iPhones sidste nye opdatering, end vi ved om vores eget software. Kom med bag om Kropssprogets ABC. Hvordan hjernen fungerer, hvorfor vi gør som vi gør og hvad kropssproget betyder.

• Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
  • Klassens Digitale Liv.jpg

BØRNS VILKÅR - Klassens digitale liv - en forældre- og elevworkshop

Vi skaber et forum, hvor børn og forældre i fællesskab kan udforske og reflektere over forståelser og syn på sociale medier. Vi søger at styrke forældrenes mulighed for at være positive medspillere i børns online univers og samtidig styrke børns tillid til at inddrage deres forældre.

• Børns Digitale Liv.jpg

BØRNS VILKÅR - Børns digitale liv - forældreoplæg

Dette oplæg handler om, hvordan forældre kan støtte deres børn i, at kunne forholde sig reflekteret og kritisk til det de møder, oplever og gør på nettet. Sammen med deltagerne reflekterer vi over forebyggelse og håndtering af dilemmaer og problematikker, der kan opstå i børn og unges digitale liv.

• Vores Rettigheder.jpg

BØRNS VILKÅR - Vores rettigheder

Workshoppen handler om Børns Rettigheder, selvbestemmelse og trivsel. Gennem film, dialog og gruppeaktiviteter sættes fokus på hvad eleverne kan gøre for at alle børn får opfyldt deres ret til privatliv, ret til beskyttelse mod vold og overgreb, ret til omsorg, ret til leg og fritid, ret til medbestemmelse og religionsfrihed.

• Vores Klassetrivsel.jpg

BØRNS VILKÅR - Vores klassetrivsel

Denne workshop handler om fællesskaber, mobning og rettigheder i klassen. Gennem dialog og øvelser inddrages eleverne i at udvikle konkrete ideer til, hvordan de selv kan være med til at skabe et trygt fællesskab i klassen, hvor egne og andres rettigheder anerkendes og respekteres.

• Vores Digitale Liv.jpg

BØRNS VILKÅR - Vores digitale liv

Denne workshop handler om digitale fællesskaber, rettigheder og digital mobning. Gennem dialog og øvelser inddrages eleverne i at udvikle konkrete forslag til, hvordan børn og unge kan styrke positive online fællesskaber, hvor egne og andres grænser og rettigheder anerkendes.