Få gang i opgaveskrivningen med biblioteket

• Billede_bibliotekerne.png

6. samt 7. klasse

Indhold
    Vi fokuserer på at kvalificere elevernes opgaveskrivning. Ved hjælp af bibliotekets fysiske og digitale services og materialer kan vi hjælpe eleverne med at få øjnene op for, hvad biblioteket kan hjælpe med i opgaveskrivningen.
    Vi introducerer eleverne til søgestrategier, bibliotekets hjemmeside, databaser og egnede websteder. Indholdet tilrettelægges efter niveau.

Formål
    At eleverne kan identificere behovet for information i forbindelse med et projekt, og at de får et indblik i, hvor de finder relevant information. At eleverne får en oplevelse af, at biblioteket er en vigtig samarbejdspartner.

September, oktober, november samt januar, februar, marts og april.

Varighed
    Fra 45 minutter til 1 time.

Forberedelse
    Der skal bookes aftale senest 2 uger før besøget. Hvis det er muligt, må I gerne sende en oversigt over de emner, eleverne arbejder med ved tilmeldingen. Eleverne skal forberedes på at have lånerkort eller sundhedskort med, så vi kan lave lånerkort til alle.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Samfundsfag
    • Natur og teknologi
    • Geografi
    • Biologi
    • Fysik og kemi
    LOGO.png bibliotekerne.frederikssund.dk
    Hvor?

Frederikssund Bibliotekerne

Besøgene kan arrangeres på Slangerup Bibliotek, Skibby Bibliotek, Jægerspris Bibliotek og Frederikssund Bibliotek

prasm2@frederikssund.dk

Peter.JPG

Peter Holm Rasmussen, bibliotekar, er en af dem, som I kan møde ved besøget.