Viden & Foredrag 39 tilbud

• Offline-Play.kolage2.jpg

”OFF-Line Play - i bushen” - Overlevelse i Den 3. Verden

OFF-Line Play - Med hånd & ånd, uden elektroniske hjælpemidler. I bushen er hjælpemidlerne få og simple. Her overlever ingen alene og man skal have god fysik og avanceret færdigheder. Man for ikke kun brug for hurtighed og udholdenhed, også præcision, balance, kløgt, musikalitet og samarbejde.

• 1.hjaleps.hospital.kolage.jpg

HospiTine 1. Hjælp - Børn hjælper børn

”HospiTine” 1. Hjælp. Børn hjælper Børn – Sundhed, inklusion & identitet. Elever driver 1. hjælps ”hospital” til mindre skader, knubs og skrammer, der opstår når mange elever er på legepladsen i det store frikvarter, under idrætsdage eller ved bevægelsesaktiviteter. Som Sygeplejer, Oversygeplejer, Ambulancefører, Falckreddere og Handymænd hjælper børn deres venner.

• kucheza.kolage.aabenskole2.jpg

KUCHEZA – Musikkens grundsten

Afrikansk trommespil & -dans, Hiphop/Rap & improvisationer - Vi laver akustisk D.I.Y.-musik (Do It Yourself). Undervisningen afholdes i musiklokale med anvendelse af trommer/perkussion til alle elever i samarbejde med (evt. uden klassens lærer). Vi opbygger et musikalsk praksisfællesskab med differentierede roller for deltagelse indenfor rytme, sang, digt & dans

• Børns Trivsel.jpg

Børns Trivsel – for fagpersoner

Et oplæg for fagpersoner der sætter fokus på mobning og børns trivsel.

• Fagpersoner
  • Fortael.om.Doeden2.lil.jpg

Fortælling om Døden – Om at miste en nær & kær

En kombination af fortælling af HC Andersens Eventyr ”Den sidste perle”, Indiansk myte ”Om død & fødsel” og en personlig beretning om et tab, om oplevelsen, bearbejdelsen, multikulturelle ceremonier, om at komme videre og vende et tab til en lærerig oplevelse af berigelse.

• Børns Digitale Liv.jpg

Børns Digitale Liv – for fagpersoner

Et oplæg for fagpersoner der sætter fokus på børns digitale trivsel

• Fagpersoner
  • fly.png

Få gratis besøg af projektpilot

Vores erfarne projektmager besøger klassen og gennemfører et gratis forløb på to lektioner med enten idéudviklingsøvelser – der får eleverne til at tænke ud af boksen og komme på de helt rigtige ideer – eller teambuildings-øvelser, der ryster eleverne sammen og sætter fokus på elevernes individuelle styrker og kompetencer.

• Forsidetegning2.jpg

Bland dig - debatskole for unge

Danmarks ungdom ligger på førstepladsen i viden om demokrati, men er ikke særlig deltagende. Ungdomsmediet Koncentrat har lavet workshoppen ’Bland dig - debatskole for unge’ for at højne elevernes demokratiske selvtillid og give dem en tro på, at de har holdninger, som er værd at lytte til.

• Steiner Præsenterer Lystløgnerklassen logo small.jpg

LystløgnerKlassen - fra 5. klasse

Eleverne udfordres på den mundtlige fortælletradition med et twist - de lærer at lyve godt! Fortællingerne bliver bundet op på alle sanser. Eleverne lærer hvordan de gør deres egen fortælling levende. Samlet set får jeres elever styrket deres mundtlige fortælling/fremlæggelse.

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.