Viden & Foredrag 15 tilbud

• Kropssprogets ABC.png

Pernille Slot - Kropssprogets ABC

De fleste af os ved mere om vores iPhones sidste nye opdatering, end vi ved om vores eget software. Kom med bag om Kropssprogets ABC. Hvordan hjernen fungerer, hvorfor vi gør som vi gør og hvad kropssproget betyder.

• Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
  • Offline-Play.kolage2.jpg

”OFF-Line Play - i bushen” - Overlevelse i Den 3. Verden

OFF-Line Play - Med hånd & ånd, uden elektroniske hjælpemidler. I bushen er hjælpemidlerne få og simple. Her overlever ingen alene og man skal have god fysik og avanceret færdigheder. Man for ikke kun brug for hurtighed og udholdenhed, også præcision, balance, kløgt, musikalitet og samarbejde.

• 1.hjaleps.hospital.kolage.jpg

HospiTine 1. Hjælp - Børn hjælper børn

”HospiTine” 1. Hjælp. Børn hjælper Børn – Sundhed, inklusion & identitet. Elever driver 1. hjælps ”hospital” til mindre skader, knubs og skrammer, der opstår når mange elever er på legepladsen i det store frikvarter, under idrætsdage eller ved bevægelsesaktiviteter. Som Sygeplejer, Oversygeplejer, Ambulancefører, Falckreddere og Handymænd hjælper børn deres venner.

• kucheza.kolage.aabenskole2.jpg

KUCHEZA – Musikkens grundsten

Afrikansk trommespil & -dans, Hiphop/Rap & improvisationer - Vi laver akustisk D.I.Y.-musik (Do It Yourself). Undervisningen afholdes i musiklokale med anvendelse af trommer/perkussion til alle elever i samarbejde med (evt. uden klassens lærer). Vi opbygger et musikalsk praksisfællesskab med differentierede roller for deltagelse indenfor rytme, sang, digt & dans

• Fortael.om.Doeden2.lil.jpg

Fortælling om Døden – Om at miste en nær & kær

En kombination af fortælling af HC Andersens Eventyr ”Den sidste perle”, Indiansk myte ”Om død & fødsel” og en personlig beretning om et tab, om oplevelsen, bearbejdelsen, multikulturelle ceremonier, om at komme videre og vende et tab til en lærerig oplevelse af berigelse.

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• Gustav-Magnus.jpg

Mod til forandring - Foredrag med tv-personlighed Gustav Salinas og Magnus Simonsen

Med Gustav og Magnus får I en oplevelse, der sætter fokus på, hvordan man bedst muligt motiverer sig selv til at gøre sit bedste hver gang - specielt når man står overfor tilsyneladende umulige opgaver.

• Engineer the Future - Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• skoleglædenu kopi.png

Teamwork, trivsel og motivation i undervisningen

Henrikleth.com har udviklet en række produkter og forløb til skolernes lærere, pædagoger, elever og forældre, som kan hjælpe med at øge elevernes trivsel, læring og motivation. Alt, hvad vi tilbyder, har et pædagogisk sigte, og vores kurser hjælper jer med at arbejde målrettet med elevernes læring, trivsel og alsidige, personlige udvikling.

• PENGE & PRIVATØKONOMI

Lær om penge og privatøkonomi! Danske Bank tilbyder målrettede undervisningstilbud, der styrker børnenes viden om penge og lån. Danske Banks undervisningsmateriale er udarbejdet i samarbejde med matematiklærerforeningen.