Kreativitet 81 tilbud

• Kardemomme billede.jpg

Bellevue Teatret - Folk og Røvere i Kardemomme By

Tag hele klassen med til den hyggeligste og festligste juletradition med børneforestilling i den magiske lille Kardemomme By. Mød alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere – skrappe Tante Sofie, den godmodige Politimester Bastian og naturligvis de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan, der lister sig af sted på tå for at stjæle og lave ballade. Velkommen til kardemommefest!

• Børnenes Madhus.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kurser i vores undervisningskøkken. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Vores kurser er for skoleklasser og ligger i undervisningstiden. Kurserne supplerer det faglige indhold i fag som madkundskab, naturvidenskab, historie, fysik/kemi, biologi og geografi.

• Kropssprogets ABC.png

Pernille Slot - Kropssprogets ABC

De fleste af os ved mere om vores iPhones sidste nye opdatering, end vi ved om vores eget software. Kom med bag om Kropssprogets ABC. Hvordan hjernen fungerer, hvorfor vi gør som vi gør og hvad kropssproget betyder.

• Fagpersoner
    • Ungdomsuddannelser
  • Storm-P----Danmarks-foerste-tegneserietegner.jpg

Storm P. – Danmarks første tegneserietegner - Storm P. Museet

Storm P.s første stribe med ’De 3 små Mænd’ er også Danmarks første tegneserie! Med udgangspunkt i Storm P.s kendte striber taler vi om tegneseriens virkemidler og udvikling og sammenholder med nutidige tegneserier. Der afsluttes med en kreativ opgave.

• Laer-at-taenke-Storm-P--sk.jpg

Lær at tænke Storm P.'sk - Storm P. Museet

"Lær at tænke Storm P.'sk" er et tredelt innovationsforløb, der tager udgangspunkt i Storm P.s sjove opfindelsestegninger. Undervejs skal eleverne besøge Storm P. Museet og her gøre brug af det digitale læringsværktøj "Storm P. Opfindelsesværktøj".

• Skærmbillede 2019-02-28 kl. 15.16.53.png

DRAMATEKET - Biodiversitet i børnehøjde

Musikfortælling om biodiversitet. “Har du nogensinde prøvet at kigge på stjerner”? Sådan rigtig kigge på dem …? Hvis man kommer svævende oppe fra kan man se ned på vores klode…Der er gået liv i jorden”. En Musikalsk trilogi om Egetræet, Spurven og Frøen i direkte interaktion med børnene.

• _A4A8678.JPG

AFUK - Cirkus på Skemaet

Cirkus kan berige undervisningen og skabe bevægelse i skoledagen. Nycirkus omfatter både fysisk, kreativ og social læring, der kan skabe motivation, sammenhold og udvikle faglighed i undervisningen.

• Ungdomsuddannelser
  • vi bygger arkitektur beskåret.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Vi bygger arkitektur

Dette forløb henvender sig til 3.-6. klasse, hvor vi undersøger begrebet arkitektur ved hjælp af limpistol, pap, tape og træpinde.

• IMG_3484.JPG

Podcastfabrikken - Podcastkursus 8-10 klasse

Podcast er en fed måde at formidle på. På Kurset arbejder eleverne med alle facetter af podcastproduktion. Tilrettelæggelse, Optagelser, Redigering, Speakes og Journalistisk.

• swea.jpg

Gæsteatelier Hollufgård - Up-cycling - forny det kasserede

Billedkunstner uddannet fra Designskolen Kolding. Mange års erfaring som freelance grafisk designer, eget mærke med interiørtekstiler og over 20 års erfaring med serigrafisk tryk, på tekstil og papir.