Kreativitet 84 tilbud

• Teatergrad - Interaktivt teater i klasseværelset om krig – hele landet

I »Krig – i børnehøjde« tager to skuespillere eleverne i hånden, og med en fortælling om krig i et fjernt land bag høje bjerge åbner de ind til deres følelser, viden og tanker om krig – og fred.

• FaellsskabIBH_1024x543_web.jpg

Teatergrad - Interaktivt teater i klasseværelset om fællesskab – hele landet

I »Fællesskab – i børnehøjde« skabes et eventyrligt univers, hvor den store fortælling om fællesskab vokser ud af de små.

• Demokrati-i-børnehøjde2_lavweb.jpg

Teatergrad - Interaktivt teater i gymnastiksalen om demokrati – hele landet

I »Demokrati – i børnehøjde« skaber to skuespillere sammen med eleverne en fortælling, hvor demokratiet sættes på prøve, så det kan opleves, føles og mærkes på egen krop.

• Kunst ud til Folket - RØVERHISTORIER TIL KUNST

Kunstnergruppen Kunst ud til Folket har skabt showet Røverhistorier til Kunst for at inspirere børn til at bruge deres egen fantasi i mødet med kunsten og med verden.

• Rytterstatue_Absalon_foto_COLOURBOX.jpg

Christiansborg Slot - Absalon – kirke, korstog og kildekritik

Absalon var en af de mest indflydelsesrige skikkelser i dansk middelalder. Det nære forhold til Kong Valdemar betød, at samarbejdet mellem stat og kirke for alvor blev styrket og formede middelaldersamfundets magtforhold.

• denfrie_bygning-1250x494.jpg

Den Frie - Den Frie Udstillingsbygning – arkitektur og historie

Kom indenfor i Den Frie Udstillingsbygning, og få indblik i tankerne og historien bag det karakteristiske hus, som er tegnet af billedkunstneren J.F. Willumsen og opført i 1898.

• Untitled-1_0.jpg

Den Frie - Sans kunsten

Kan kunst opleves med ørerne eller sanses gennem næsen? Kom og vær med til at udforske samtidskunsten, når vi i fællesskab afprøver rammerne for, hvordan kunst ikke blot kan ses, men også sanses med hele kroppen.

• 2017_11_16_Musik_museet_Kids_0137 copya.jpg

Musikmuseet - Sanselig læsning - sæt lyd til Mørkebarnet

Sæt lyd til "Mørkebarnet"s ord og billeder. I dette forløb skal vi dykke ned i fortællingernes lag og gennem indlevelse og fortolkning skabe stemninger og sanselige lydfortællinger.

• Musikmuseet - Ears on - musik og rum

Hvor store instrumenter kan vi bygge på skolen? Kan vi bruge rum og steder på en ny måde? Vi bygger kæmpeinstrumenter og lydinstallationer, komponerer musik og skaber en fælles lydvandring.

• Musikmuseet - Ears on - musik og natur

Hvordan påvirker klimazoner og plantebælter musikken i hele verden? Kan vi lære om musik gennem myter? Vi bygger instrumenter, skriver og komponerer.