Erhverv 12 tilbud

• skolensvennerlise.jpg

Skolens Venner

En skoleven er en hjælpende hånd til elever og lærere i skolen. Skolevennerne støtter med læring og sociale aktivteter gennem friviiligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, bestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Arbejder desuden med støtte fra Danmarks Lærerforening.

• weibel_banner_5.jpg

Weibel Scientific

Et besøg hos Weibel Scientifics kan give eleverne et unikt indblik i, hvorledes naturvidenskab bruges i en højteknologisk virksomhed. Udover kendskab til lyd, bølger, radarer, Doppler-effekt og mange andre fysik-begreber oplever eleverne, hvordan mange forskellige faggrupper arbejder sammen om produktionen. Et besøg på Weibel er oplagt i forbindelse med et forløb om lyd og bølger eller i forbindelse med et forløb om astronomi.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.

• Svanholm fællesfoto.jpg

Svanholm Gods

Rundvisning på Svanholm, der drives økologisk af 85 voksne og 46 børn. Et gods med fælleskøkken, boliger, arbejdspladser, cafe, gårdbutik, landbrug, marker, kostald, klappegeder, drivhuse, børnehuse, skove, vindmølle, solceller, eget spildevandsrensning, 40 biler, 17 traktorer, gravhøje, historiske bygninger og masser af liv. Rundvisning kan tilrettelægges med fokus på egne ønsker.

• PENGE & PRIVATØKONOMI

Lær om penge og privatøkonomi! Danske Bank tilbyder målrettede undervisningstilbud, der styrker børnenes viden om penge og lån. Danske Banks undervisningsmateriale er udarbejdet i samarbejde med matematiklærerforeningen.

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om produktion af oksekød, fødevarer og oplev livet på en gård.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.

MED SKOLEN PÅ JOB

Skolen i virkeligheden. Med dette tilbud om virkelighedsnære opgaver for arbejdspladser, får eleverne brug for viden fra skolens fag i en realistisk arbejdssituation.