FAST FORLØB FOR 9. KL.: DIGITAL DÅB

• Digital Dåb 2.jpg

I dag er digitaliseringen i det offentlige så integreret i vores dagligdag, at det er helt nødvendigt at have viden om og kunne benytte de mange selvbetjeningsløsninger, der er tilgængelige. Fra du er 15 år gammel, er der mange ting, der skal ordnes via digitale selvbetjeningsløsninger. F.eks. er det et lovkrav at alle over 15 år tilmeldes Digital Post på borger.dk, og for at gøre dette, skal man have NemID.

Derfor tilbyder Dragør Biblioteker og Dragør Kommunes Borgercenter i samarbejde en ”Digital Dåb”, hvor de unge får information om Digital Post fra det offentlige, og praktisk hjælp til at oprette en digital postkasse.

Biblioteket og Borgercenteret kommer på besøg i 9. klasserne på kommunens folkeskoler og markerer dåben, blandt andet med en quiz med spørgsmål om lægevalg og flytning; eksempler på ting der i dag er digitaliseret og derfor nødvendige at kunne navigere i som ung.

Datoer for Digital Dåb, 9. klasse, den 19. og 26. september.

19.9:
    Dragør Skole 9.B