Internationalt 7 tilbud

• Røde kors VR.jpg

Røde Kors Oplevelsen

Autentisk nødhjælpsudstyr fra før og nu, virtual reality og krævende dilemmaspil i en ny og spændende udstilling. Røde Kors Oplevelsen er en udstilling spækket med spændende, ny teknologi og fængende formidlingsformer.

• palæstina small.jpg

Hvor langt kan man gå? -Et projekt om det hellige

Hvor langt kan man gå?  -  et projekt om det hellige og dets politiske betydning for Israel-Palæstina-konflikten. I dette projekt tages der afsæt i Jerusalem som helligsted for de tre store monoteistiske religioner jødedom, kristendom og islam. Hvad betyder Klippemoskeen, Grædemuren og Gravkirken for de troende, og hvilken betydning har de forskellige forestillinger om det hellige for konflikten mellem parterne på stedet? Er den primært religiøst eller politisk betinget?

• Klar til prøve.jpg

Klar til prøven

Ballerup Ungdomsskole tilbyder:

Kurset til dine elever, som er i fare for ikke at bestå dansk, matematik og evt. engelsk med mindst 02 til afgangsprøven.

Formålet med Klar til prøven er at få eleverne til at blive glade, at genvinde troen på sig selv og blive klar til at indgå i en normal ungdomsuddannelse.

• engelsk.png

The English Experience

Ballerup Ungdomsskole tilbyder: The English  Experience

Kære engelsklærere, her har I en dynamisk og ny aktivitet til at motivere dine elever med: En interaktiv workshop som giver eleverne en mulighed for at lege med det engelske sprog udenfor jeres normale klasseværelse.

”The English Experience” – en sjov og lærerig dag – helt på engelsk.

• Engelsk Børnefødselsdag

Sammen med jer skal vi forberede og holde en børnefødselsdag, som man gør det i England. Her skal I både dække bord, pynte op og synge fødselsdagsang. Det hele foregår naturligvis på engelsk. Bagefter kan eleverne udforske vores samling af lette børnebøger på engelsk.

Fødselsdagen foregår på Ballerups bibliotek.

• birthday.jpg

Let's celebrate Teddy's birthday

Hjælp os med at pynte op til bamsen Teddys fødselsdag.

Vi taler om, hvad tingene hedder, laver engelske fødselsdagshatte,

spiser kage og synger fødselsdagssang og andre sange for Teddy. Alt sammen på engelsk, of course.

Tilbuddet foregår på Ballerup bibliotek (Kulturhus Måløv)

• VR_Barn_Flygtninge small.jpg

Røde Kors Oplevelsen