Hvor kommer maden fra?

• Elever på gårdbesøg.jpg

Tag klassen med i stalden

Et gårdbesøg er en faglig ekskursion, hvor eleverne udforsker det moderne landbrug, mens de sanser, erfarer og lærer om landbrugets processer og produkter.

Oplev gården

Et gårdbesøg indeholder typisk en rundvisning, hvor landmanden kan fortælle om:

• de daglige rutiner på gården
    • produktionsdyrets liv
    • hvor og hvordan man kan møde produkter fra landmandens produktion i hverdagen
    • hvorfor landmanden er landmand, og hvad vedkommende bedst kan lide ved sit arbejde

Landmanden kan inddrage eleverne i de daglige rutiner og lade dem udforske dele af gården på egen hånd efter rundvisningen.

Hvis du har særlige ønsker fx tema til besøget, er du velkommen til at høre, om landmanden har mulighed for at imødekomme dem.

Book et gårdbesøg

skole.lf.dk finder du landmænd, som byder skoleklasser velkommen på landet. Ring til landmanden, aftal besøget og udfyld formularen online.

skole.lf.dk er der også læremidler om landbrug, dyr og mad. Specifikke klassetrin kan få tilsendt et gratis klassesæt i forbindelse med et gårdbesøg.

Du finder praktisk info om gårdbesøg under staldtipsskole.lf.dk.

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Samfundsfag
    • Madkundskab
    • Natur og teknologi
    • Naturgeografi
    • Biologi
    • Fysik og kemi
    Skærmbillede 2016-05-17 kl. 12.52.15.png Book et gårdbesøg
    Hvor?

Over hele landet

skole@lf.dk

IMAGE_3.jpeg

Ida Binderup
    Kontakt Ida ved yderligere spørgsmål. Gårdbesøg er gratis for skoleklasser, og gårdene findes over hele landet.