Natur & friluftsliv 22 tilbud

ZOO - Tilpasninger til Afrikas savanne

Eleverne introduceres til Afrikas savanne og dens dyreliv gennem effekter og håndtering af levende dyr.

ZOO - Tilpasninger til norden

Eleverne introduceres til Norden og dens dyreliv gennem effekter og håndtering af levende dyr.

ZOO - Matematik i Zoo 5.-6. klasse

Mød en Zoomedarbejder, som kan fortælle om slangerne, deres foder og hvilke matematiske udfordringer de støder på i hverdagen i Zoo.

• Baeredygtige%20byer%20%20%20mellemtrinnet.jpg

DAC - Grøn by

I Grønby skal eleverne arbejde med at skabe grønne byer, hvor fællesskabet kan blomstre. Det sker via et læringsmålstyret koncept, der sætter fokus på, hvordan arkitektur kan være en løftestang for at skabe et mere bæredygtigt samfund.

• DAC - Bæredygtige byer (udskolingen)

"Bæredygtige byer" er et udfordrende undervisningsforløb for elever i udskolingen. Eleverne skal gennem et særligt udviklet spilkoncept spille sig igennem en række problemstillinger, som er centrale for begrebet bæredygtighed samt for fremtidens bæredygtige byer.

• Genbrugsplads.jpg

Genbrugspladsen Lynge

Besøg genbrugspladsen i Lynge og lær en masse om hvordan vi helst skal sortere vores affald, og hvad der sker med affaldet, efter vi har afleveret det på genbrugspladsen.

• NorforsBygning.jpg

FORBRÆNDINGEN NORFORS

Norfors viser gerne skoleklasser rundt på forbrændingsanlægget i Hørsholm. Lær om hvorledes der produceres energi i form af el og fjernvarme. Der forklares også, hvad der sker med affaldet, fra det ankommer med lastbilen, læsses af i siloen, brændes og til varmen sendes ud i fjernvarmenettet.

• BiTavlerthumb_9744_default_list.jpeg

Besøg bierne

Besøg en biavler. Kom og hør om biernes liv og kig ned til bierne.

• F949FE50-14D0-47AB-B7D7-31A8872A2BA3.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kortere eller længere kurser i køkkenet. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Alle, der besøger os i Børnenes Madhus, skal opleve den velsmagende mad og stoltheden ved at lave den. Kendt og ukendt mad med krydderier, råvarer og smagsnuancer, de måske aldrig før har mødt. Det kræver et trygt og fagligt stærkt fundament, og det kan vi levere.

Barresøgård

På besøgsgården har bonden tid til at vise børnene rundt og svare på alle spørgsmål. Når børnene besøger Barresøgård fortæller vi og viser tydeligere, hvor vi får maden fra. Her kan I møde køer, grise, heste, får, høns, gæs, katte og hunde. Bondegårdsdyrene er vant til små børn.