Kreativitet 22 tilbud

• mellemtrin skoletjeneste .jpg

Nivaagaards Malerisamling - Stil skarpt på kunsten

I forløbet zoomer vi ind på udvalgte malerier som vi i fællesskab "åbner op" og bliver klogere på.

• Rembrandt Harmensz van Rijn - Portræt af en 39-årig kvinde, 1632 0047NMK.jpg

Nivaagaards Malerisamling - Historien om en samler og hans museum

Eleverne hører om Danmarks største kunstkup og bliver klogere på museets stifter Johannes Hage.

• Indskolingen skoletjeneste .JPG

Nivaagaards Malerisamling - Detaljen fortæller

Eleverne skal finde deres indre kunstdetektiv frem, når vi stiller skarpt på detaljer og fortællinger i museets samling.

• asger jorn.jpg

Louisiana - Asger Jorn og samlingen

Farveeksplosioner og figur-mylder. Den danske maler Asger Jorn udforsker maleriets muligheder. Form og farve kæmper om magten, når Jorn tolker verden.

• Tid til fortællinger

På Fortælletid.dk møder I den mundtlige fortælling i sin reneste form. I kan opleve alt fra klassiske eventyr, nationaldigte, folkesagn, grønlandske sange og aldrig-hørt-før-historier, serveret af vores professionelle fortællekunstnere. De sikrer, at kun de bedste fortællinger ryger ud over scenekanten, ud til jer i de danske klasseværelser.

• F949FE50-14D0-47AB-B7D7-31A8872A2BA3.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kortere eller længere kurser i køkkenet. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Alle, der besøger os i Børnenes Madhus, skal opleve den velsmagende mad og stoltheden ved at lave den. Kendt og ukendt mad med krydderier, råvarer og smagsnuancer, de måske aldrig før har mødt. Det kræver et trygt og fagligt stærkt fundament, og det kan vi levere.

• Børnehaver & Dagtilbud

Allerød kunstforening

Kom på besøg i flotte kunstudstillinger på Kirkehavegård eller få jeres egne værker med på Allerød kunstforenings elevudstilling i april. Allerød Kunstforening tilbyder at åbne dørene til deres udstillinger uden for normal åbningstid.

• Skoletjenesten Hillerød Provsti

Skoletjenesten i Hillerød Provsti tilbyder at styrke og udbygge det lokale samarbejde mellem skoler og kirker på det religionsfaglige område. De udbyder en række undervisningstilbud og kommer også gerne forbi til et medarbejdermøde og fortæller om mulighederne.

Sagn og sokkedukker

Lindorme, en drage der vogter en skat og en datter med et magisk hår - er bare et lille udpluk af sagnfigurerne fra Furesø-området.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • AgurkGlobe.jpg

Den grønne karavane

Den Grønne Karavane er et sjovt, aktivt og inspirerende tværfagligt forløb for elever på mellemtrinnet. Skolen sætter i tre dage en streg over fagene på skoleskemaet hvor børnene i stedet lærer en masse om miljø, klima og bæredygtig udvikling.