SØG BLANDT VORES 107 TILBUD

• fotex.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Føtex Hillerød data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• Alleroed soe.jpg

Allerød Sø og Kattehale Mose

Området omkring Allerød Sø kan danne udgangspunkt for mange forskellige oplevelser. Her kan opleves et rigt dyre- og planteliv med f.eks. frøer, snoge, spætter, mejser, træløbere, gule myrer og mange flere. Dele af området omkring Allerød Sø afgræsses som naturpleje af kvæg.

Oplev Allerød Sø på egen hånd eller sammen med Kurt Borella, der har arbejdet som naturmedarbejder med området i mange år og har et indgående kendskab til det.

• csm_mataslogo_9d50d958b6.png

Den digitale butik

Alle har været i en butik, men hvordan bruger Matas i Allerød data til planlægning, og hvordan kan automatiske prognoser hjælpe med at styre varebestilling, lagerbeholdning, vagtplaner m.v.? Igennem dette undervisningsforløb i Matematik, vil eleverne få en forståelse for vigtigheden af databearbejdning, og hvordan man kan bruge matematiske modeller til at regne på, hvad der kommer til at ske i virkeligheden.

• elos-medtech.png

Robotter, automatisering og effektiv produktion

Klassen arbejder med robotteknologi og besøger ELOS Medtech Pinol A/S med fokus på, hvordan virksomheden arbejder med robotteknologi og automatisering. Som lærer kan du bruge dette forløb om robotter i din Fysik/kemi-undervisning, da forløbet passer til de faglige mål for Fysik/kemi i 7. - 8. klasse

• ide.jpg

En sjov workshop om iværksætteri - Allerød Kommune

Hør om al den gratis og gode hjælp, du kan få, hvis du engang vil starte din egen virksomhed. Og deltag i en sjov workshop med dine klassekammerater, hvor I skal skabe jeres egen forretning.
    For udskolingsklasser i Allerød Kommune

• Ungdomsuddannelser
  • logo_4.png

Plastens egenskaber og genanvendelse

Kom ud og lær om plastens egenskaber hos PMH PLAST ApS. I gennem dette fællesfaglige forløb i Fysik/Kemi, Geografi og Biologi, vil eleverne lære om plastens egenskaber og genanvendelsesmuligheder. På virksomhedsbesøget vil de opleve, hvordan PMH PLAST ApS bruger og arbejder med plast, i forbindelse med produktionen.

• Livgarden1.JPG

Besøg Livgarden

Besøg Livgarden i uge 20 eller 21 med din 7. eller 8. klasse og få en lærerig og spændende oplevelse med det danske militær.

• Frilunds.jpg

Industrisamarbejdet - Frilunds Værksted

I dette forløb vil I opleve, hvordan et stykke metal kan bearbejdes til den ønskede form: fra idé til 3D-tegning og videre til færdigt produkt.

• Elos_medtech.png

Industrisamarbejdet - Elos Medtech Pinol

• Tmrer-_og_Snedkermester_Brge_Nielsen_AS_-_logo.png

Dansk Byggeri - Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen A/S

Når man skal lave nye tilbygninger, som for eksempel en overdækket terrasse eller et skur, stilles der store krav til bygningens konstruktion og holdbarhed. Ofte anvender man trækonstruktioner, da der er færre omkostninger forbundet med disse, og så kan træet nemt beskæres og monteres efter ethvert ønske.