Uddannelse 6 tilbud

• Livgarden1.JPG

Besøg Livgarden

Besøg Livgarden i uge 20 eller 21 med din 7. eller 8. klasse og få en lærerig og spændende oplevelse med det danske militær.

• Få besøg af Handelsskolen_Hillerød Handelsskole.jpg

Få Hillerød Handelsskole på besøg

Book en elev fra Handelsskolen til at undervise i udskolingen.

• Prøv kræfter med Erhvervsuddannelser_Hillerød Handelsskole.jpg

Prøv kræfter med erhvervsuddannelserne

Prøv at designe en musikfestival og se hvilke erhvervsfaglige kompetencer, der er nødvendige for at løse opgaven.

• Værksted.jpg

Tømrer & Snedkerfirma Christian Bjerregaard Aps.

Hvad skal jeg bruge det til?

Hos os kan dine elever få et indblik i, hvilke af de fag eleverne lærer om i skolen, bruges hos en tømrer og snedker.

Kom på et lærerigt besøg, der sætter skolefagene i et relevant fagligt perspektiv.

AG Faglige Workshops

Allerød Gymnasium inviterer hvert efterårssemester 8., 9. og 10.-klasser fra kommunens skoler til sammen med deres lærer at komme og gå på opdagelse i gymnasiefagenes store verden. Vi udbyder en række forskellige workshops i sprog,  fysik-kemi, astrofysik, kemi, idræt, samfundsfag og billedkunst. Lærerne/klasserne kan frit vælge mellem de forskellige workshops.

• Pre-master-class AG.png

AG Pre-Master Class

AG Pre-Master Class er for elever fra 8-10. klasse, der er videbegærlige og har en særlig interesse i at lære mere i et af dine fag. Vi tilbyder Pre-Master Classes i efteråret i forløb på 2-3 eftermiddage fra kl. 14-16 her på Allerød Gymnasium i både naturvidenskab, psykoloig, sprog og religion.