SØG BLANDT VORES TILBUD

• 6.kl.arrangement.JPG

6.klassesarrangement

Ved skoleårets afslutning, hvor 6.klasserne skal til at sige farvel til mellemtrinnet, vil Ungdomsskolen gerne invitere alle 6.klasserne til en dag fyldt med workshops, samarbejde, læring og sjov.

• DK 2009.jpg

Amager 2018 - vores lokale identitet

Museum Amager indleder i 2016 et projekt sammen med kunstneren Peter Carlsen. Han skal udføre et maleri, som visualiserer Amagers unikke lokale identitet. Billedets arbejdstitel er "Amager 2018". Museum Amager søger skoleklasser, som vil være interesserede i at medvirke i et projekt, hvor eleverne, i samarbejde med Peter Carlsen, skal udforme visuelle fremstillinger af deres forhold til lokal identitet. Det kan tænkes som et tværfagligt forløb mellem fag som billedkunst, dansk, samfundsfag og historie.

• Softball på bane.jpeg

Amerikansk Rundbold - Softball

Amerikansk Rundbold er et slagspil og en mellemting imellem rundbold, som alle danske skolebørn kender, og softball som kommer fra den amerikanske nationalsport baseball.

• DSC01247.JPG

Åbent tilbud om tilrettelæggelse af badmintontræning tilpasset læringsmål

• bibliotek børn.jpg

Besøg på biblioteket

Giv eleverne inspiration til sommerferielæsning og få opmærksomhed på, at biblioteket har åbent hele sommeren.

• Vingen Terminal 3 foto Erik Jensen.jpg

Bevar Tårnby

"Tårnby set med børneøjne". Børn sendes rundt med kamera, mobiltelefon og tegneblok for at finde ud af, hvad de gerne vil vise deres børn og børnebørn om 30-40 år.

• B13.jpg

Bevægelsesdag

Bevægelse på mange forskellige måder er omdrejningspunktet for denne dag. Du vil få vind i håret, musik i ørene, rytme i benene, sol på kinderne og jord på knæene!

Biblioteks orientering

Formålet med biblioteksorientering på 3. klassetrin er at introducere børnene til bibliotekets mange muligheder med særlig vægt på læsning.

• Dykkere ved Kastrup.jpg

Blå Base - oplevelser og læring i det blå

I det salte vand omkring os er der et mylder af små og store dyr, som lever af hinanden. På Blå Base kan man undersøge livet på det lave vand, man kan prøve at snorkle, gå i waders og fange krabber. Målet med den Blå Base er, at skabe "blå oplevelser" ved havn, kyst og hav.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Kajakroere.jpg

Blå Foreningshus - Kajak for Udskolingen

Den Blå Foreningsby er et sted, hvor foreninger, der har aktiviteter til vands eller til lands på Amager Strand, kan opbevare deres grej og udstyr. Naturskolens personale er uddannede kajakinstruktører og vi kan derfor tilbyde ture i havkajak for de ældste elever.