1 2 3 Samtidskunst

• IMG_20170228_152335.jpg

Papero kommer ud til din klasse medbringende et værk skabt af en nulevende billedkunstner, der allerede har sat sit præg på kunstverdenen. På to timer etableres et møde med samtidskunsten – helt tæt på. Eleverne kan opleve et autentisk værk, uden kuratering eller fortolkning. Tre øvelser tager i stedet udgangspunkt i elevernes umiddelbare oplevelse, og det hele kan tilgås uden forudsætninger. Målet er en åben og legende indgang til værket og en afprøvning af teknikker til at se og reflektere over det oplevede.

Sproget fungerer som redskab til at danne erfaringer og udtrykke det sete. Øvelsernes karakter tilpasses elevernes udgangspunkt.

Forløbet kan udvides til at omfatte et længere forløb med værkstedsaktiviteter og elev til elev-formidling.

Pris: 800,- (incl transport på hele Sjælland)

Årstid
    • Januar - marts