Kano og kajakkursus for medarbejdere

• kajakkursus 1.jpg

Frederikssund Ungdomsskole indgå gerne i samarbejde med andre. Vi tilbyder mulighed for udfoldelse, oplevelser, udvikling og læring. Vi arbejder for et attraktivt, dynamisk og rummeligt kompetencegivende ungdomsmiljø, hvor der er vægt på tilbud af høj kvalitet, såvel fagligt som socialt.

Kano og kajakkursus for medarbejdere
    Kanokurset gennemgår de gældende regler for sejlads, og giver inspiration til hvordan I kommer godt i gang med maritime aktiviteter som kanosejlads. Kurset indebærer blandt andet sikkerhed på vandet, sejlads i beskyttet farvand, sejlteknikker og inspiration til kanoundervisning af børn og unge.

Ungdomsskolen tilbyder kajakkurser op til EPP2 niveau. Kajakkurserne giver de fornødne egenfærdigheder for at kunne gå til eksamen i Dansk Kano og Kajak Forbunds roerniveau 2, EPP2. ​På niveau 1-2 afvikles kursus og prøve som et samlet forløb, hvor deltagerne undervises og evalueres løbende. Roeruddannelsen bygger på Euro Paddle Pass (EPP-standarderne), som er et sæt europæiske minimumsstandarder for uddannelse af roere/udøvere i kano- og kajaksporten.

Der lægges stor vægt på sikkerhedsinstruks og sejlads med børn og unge.

Tidspunkt
    Der afholdes 2 kurser årligt, i august-september og april-maj for pædagoger, lærere og klubpersonale.

Bemærk
    Deltagelse er i sig selv ikke nok til at bestå kajakkurset. Det er et krav, at man i løbet af kurset og prøven har demonstreret de færdigheder og den viden, der ligger i niveauet for at bestå.

Der optages max. 12 deltagere ad gangen.

1000 kr. pr. deltager

Årstid
    • April - juni
    • Juli - september