Inspiration til bevægelse i undervisningen

• DSCN3245_web.JPG

Vi tilbyder forløb til lærere og pædagoger med fokus på, hvordan bevægelsesaktiviteter kan bruges til at understøtte de faglige læringsmål. Desuden tilbyder vi forløb, hvor vi inddrager eleverne i at udvikle bevægelsesaktiviteter til den faglige undervisning.

Det kan vi
    Vi ved, hvad der skal til for, at bevægelse ikke bare er bevægelse, men også kan understøtte læringen hos eleverne. Derfor kan vi udvikle aktiviteter, som både er motiverende, styrker sammenholdet og får pulsen op. Dette er essentielle elementer i samspillet mellem bevægelse og læring.

Lærerworkshop (Forløb af 1,5 timers varighed)
    En spændende og inspirerende oplevelse for lærere og pædagoger. Deltagerne prøver flere af vores fysiske aktiviteter, der understøtter den faglige undervisning, samt pauseaktiviteter, der kan give et friskt pust til undervisningen. På baggrund af den nyeste forskning på området giver vi et indblik i, hvorfor, hvornår og hvordan fysisk aktivitet kan styrke elevernes indlæring.

Elevkursus 1: Aktivitetspatrulje (Forløb af 3 timers varighed)
    Hvordan kan bevægelse og motion styrke læring i klassen? Få et indblik i, hvordan bevægelse påvirker hjernen og mærk effekten på egen krop og hoved. Vi giver eleverne
    redskaber til selv at udvikle små, korte bevægelsesaktiviteter, som kan bruges i den faglige undervisning i alle fag.

Elevkursus 2: Innovation og bevægelse (Forløb af 3 timers varighed)
    Styrk dine elevers kreative og innovative evner gennem arbejdet med bevægelse, og hvordan bevægelse kan bruges i den faglige undervisning. Vi præsenterer små bevægelsesaktiviteter, der kan inspirere eleverne til at videreudvikle og arbejde innovativt med deres egne idéer.

kr. 2.950 ekskl. moms (op til 30 deltagere)

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december
    • Engelsk
    • Kristendomskundskab
    • Samfundsfag
    • Billedkunst
    • Madkundskab
    • Matematik
    • Natur og teknologi
    • Geografi
    • Biologi
    • Fysik og kemi
    • Idræt
    • Fransk
    • Tysk
    Logo.png Inspiration til bevægelse i undervisningen
    Hvor?

Tilbuddet foregår på skolen

Pernille_web.jpg

Pernille Snitkjær
    Aktivitetspilot

Aktivitetspiloterne er kandidater fra Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, og vi har dermed den nyeste viden og erfaring inden for forskningen på området fysisk aktivitet og læring. Desuden har vi bred erfaring i at arbejde med børn, unge og voksne i både folkeskoler, gymnasier, idrætsforeninger, fitness, kommuner og virksomheder.