Den bæredygtige skole - muligheder på Naturskolerne

• BD_1.jpg

Mange af de eksisterede forløb på Naturskolen handler om at forstå de grundlæggende naturprocesser, der ligger til grund for bæredygtigheds-begrebet – i en kombination af teori og praksis knyttet til uderummet.

Eksempler:

Vejr og klimature for alle klassetrin: Indskoling Mellemtrin Udskoling

Bål og ild for indskolingen

Fødekæder og kredsløb for 3.-4. klasse

Biodiversitet for 5.-10 klasse, fx  Biodiversitet fra Dyrehaven til kontinenterne for 5.-6. eller Biodiversitet – økologi, geografi, tal og IT for 7.-10. klasse

Kulstofkredsløbet for 6. klasse

Energitema for 5.-9. (fx Træ og energi og Energi på kryds og tværs)

Skovens grønne mad for 6.-7. klasse

Natur og klima 7.-9. klasse

Men vi vil også rigtig gerne udvikle nye forløb som passer til det I efterspørger!!!

Vi holder gerne lærer/pædagogkurser om bæredygtighedsbegrebet efter ønske.

Desuden indgår vi altid gerne i samarbejder, hvor vores kompetencer kan puljes med dem ude på skolerne - til fremme af god bæredygtighedsforståelse hos eleverne. Fx projektuger om klima, kredsløb, energi, biodiversitet – you name it!

Se alle de mange konkrete aktiviteter beskrevet på vores hjemmeside www.naturskolerne.dk og book via vores bookingssystem på booking.naturskolerne.dk - eller kontakt os for samarbejde om udvikling af forløb.

Gratis tilbud til folkeskoler i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal Kommune. Betalingstilbud for øvrige kommuner. Skriv til mail@naturskolerne.dk for pris

Årstid

Raadvad 50

2800 - Lyngby