KUNSTkammerater - workshop m. kunstner Rune Fjord

• IMG_0530.jpg

KUNSTkammerater er et tre-trins undervisningsforløb med inspirationsmateriale til brug på skolen før og efter museumsbesøget samt en 2,5 times kunstnerworkshop på museet. I workshoppen er særlig fokus på den kreative arbejdsproces, hvor eleverne hver gang arbejder med en ny kunstner ud fra udvalgte værker fra museernes samlinger. 2017 er det sidste år, der afholdes kunstnerworkshops i projektet.

En workshop foregår i samspil med museets samling. Kunstneren Rune Fjord sætter fokus på, hvordan et kunstværk bliver til, kan kommunikere og skabe dialog.

Kunstnerworkshop: Dæk op til dialog!

Hvordan ser ondskabens bord ud? Eller himmelbordet? Skal der dækkes op til konflikt, glæde eller ballade? Hvordan ser følelsen af venskab eller ondskab ud? Kan man ’oversætte’ følelser til abstrakte former og dække op gennem forskellige materialer?

Vi arbejder med form, materialer og installation. Bordet som en form for tableau, hvor vi skaber værker og samtalestykker, der provokerer til dialog. Eleverne arbejder med forskellige opdækninger. Materialerne er alt fra porcelæn til ler, tekstil, voks og farver i overflod.

Gennem samarbejdet med Rune Fjord får de kendskab til metoder og kunstneriske processer, der styrker evnen til at kunne udtrykke sig.

Brug forløbet tværfagligt med kunst som afsæt for materialelære, rumlig forståelse og kommunikation.

Om Rune Fjord
    Rune Fjord arbejder i krydsfeltet mellem kunst, design og arkitektur, se mere på runefjord.dk

HUSK at skrive,  hvilket sted du gerne vil besøge: Asnæs, Roskilde eller Odsherrred.

Følg Kunstkammeraterne på Facebook/KUNSTkammerater

500kr for 2,5 times kunstnerworkshopenten på Odsherreds Kunstmuseum: uge 40+41, Museet for Samtidskunst: uge 43+44: Sorø Kunstmuseum: uge 46+47

Årstid

Oktober - december