Kom og dans med Marc Mariboe Christensen fra ”Vild med Dans”.

• Dans.jpg

Du kender måske Marc Mariboe Christensen fra det populære TV-program ”Vild med Dans”?

Med sin erfaring, fra allerede gennemførte forløb for nogle af skolerne i kommunen, introduceres eleverne for dansen – som typisk er Hip Hop, Streetdance og Freestyle – og mærker på krop og sind, hvordan dansen skaber et bedre kammeratskab, et øget selvværd, god motion og glæde.

Det er svært at være andet end glad, når man danser! Reference: På Grydemoseskolen har vi været super tilfredse med vores danseforløb for 5. klasserne. Så tilfredse, at vi starter et nyt op for vores 4. klasser.

Vi oplever, at eleverne får nedbrudt nogle grænser i forhold til dreng/pige kontakt, og det at udtrykke sig kropsligt. Der er altid smil og energiske elever, når man kigger forbi, og elever og lærere har udtrykt stor tilfredshed med forløbet, som i vores tilfælde varede 10 uger.

Endelig imødekommer vi jo også de forenklede Fælles Mål for idræt vedr. dans og udtryk på denne måde.

Vi giver vores varmeste anbefalinger til Marc. Med venlig hilsen, Morten Sylvest, Pædagogisk Afdelingsleder, Grydemoseskolen, Espergærde Skoledistrikt

Et forløbs varighed aftales på forhånd og der undervises 1 timer pr. gang. Et hold kan bestå af 5-25 elever og kan foregå hele året på nær i sommerferien.

750 kr. ex. moms/time

Årstid
    • Januar - marts
    • April - juni
    • Juli - september
    • Oktober - december

Idræt

kom-dans-nu_hvid.png Se mere på hjemmesiden
    Hvor?

TILBUDDET FOREGÅR UDE PÅ SKOLERNE. Alternativt kan undervisningen foregå i Marc’s dansestudie i Helsingør.

Kontakt Marc Mariboe Christensen, hvis du vil høre mere.