7. ÅRGANG NATURAKADEMIKANON

• 20170203_130639.jpg

ØRESUND & SALTVAND

Tilbuddet gælder i perioden april-juni 2018

Ved tilmelding ønsk venligst en dato for forløbet og gerne en alternativ dato. Det letter arbejdet for den travle marinbiolog.

I dette naturakademikanon forløb arbejder vi med levevilkårene i Øresund. Vi skal lave forskellige undersøgelser af det kystnære miljø, herunder indsamling af dyr og planter der lever i Øresund, ved hjælp af vodtrækning. Vi skal også indsamle fysiske data som vind, luft og vandtemperatur , saltindhold og lignende. Vi skal kort sagt være marinbiologer for en dag.

Her er de videns- og færdighedsmål du kan krydse af efter forløbet. Husk at hente dit adgangskort til forløbet hos skolesekretæren.

Kompetenceområde: Undersøgelse

F/V: Økosystemer

• Eleven kan undersøge organismers livsbetingelser
    • Eleven har viden om organismers livsfunktioner

Forslag til læringsmål:

• Eleverne kan lave undersøgelser, der viser sammenhæng mellem livsbetingelse i saltvand og antallet af udvalgte organismer.
    • Eleverne kan anvende digitalt dataopsamlingsudstyr til at undersøge O2–indholdet i saltvand.

Årstid

April - juni

Udskoling

Natur og teknologi