Kreativitet

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • 6.kl.arrangement.JPG

6.klassesarrangement

Ved skoleårets afslutning, hvor 6.klasserne skal til at sige farvel til mellemtrinnet, vil Ungdomsskolen gerne invitere alle 6.klasserne til en dag fyldt med workshops, samarbejde, læring og sjov.

• B13.jpg

Bevægelsesdag

Bevægelse på mange forskellige måder er omdrejningspunktet for denne dag. Du vil få vind i håret, musik i ørene, rytme i benene, sol på kinderne og jord på knæene!

• F949FE50-14D0-47AB-B7D7-31A8872A2BA3.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kortere eller længere kurser i køkkenet. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Alle, der besøger os i Børnenes Madhus, skal opleve den velsmagende mad og stoltheden ved at lave den. Kendt og ukendt mad med krydderier, råvarer og smagsnuancer, de måske aldrig før har mødt. Det kræver et trygt og fagligt stærkt fundament, og det kan vi levere.

• Demodag.JPG

Demokratidag

På demokratidagen skal eleverne gennem aktiv og levende læring stifte bekendtskab med demokratiske beslutningsprocesser og med det politiske spil, der ligger bag.

Hvordan forhandler man på en konstruktiv måde? Hvordan prioriteres pengene? Hvordan håndteres dilemmaer omkring fordeling af midler? Hvorfor er kompromisser vigtige? Hvilken magt har pressen? Hvad er interesseorganisationer, og hvilken rolle spiller de?

• UDSTILLINGSFOTO LANGE RUM DEN SORTE SKOLE.jpg

Den Sorte Skole - Fyns grafiske Værksted 40 år på Kastrupgårdsamlingen

Særudstilling: DEN SORTE SKOLE - Fyns grafiske Værksted 40 år på Kastrupgårdsamlingen

Med over 500 kunstværker og 172 kunstnere er Kastrupgårdsamlingens særudstilling et oplagt sted for elever at stifte bekendtskab med grafikken som kunstnerisk medie. Farven 'Sort' er det gennemgående tema, hvor museets undervisere vil engagere og aktivere eleverne i undersøgelsen af det sorte som symbol, stemning og virkemiddel.

• Historiedag.JPG

Historiedag for 6. klasser

I samarbejde med lokale foreninger og kulturinstitutioner har Ungdomsskolen planlagt en levende og spændende dag, hvor de historiske fortællinger tages ud af klasselokalet og gøres levende i lokalområdet. .

• 1104px-Kastrup_Kirke_Copenhagen.jpg

Kastrup Kirke

Kom på besøg i Kastrup Kirke! Vi har kunst, sang, præster, kreativitet og masser af historier, særligt bibelske fortællinger.

• KASTRUPGÅRDSAMLINGEN HOVEDBYGNING FOTO KASTRUPGÅRDSAMLINGEN.jpg

Kastrupgårdsamlingen - Kunstmuseum i historiske omgivelser

Kastrupgårdsamlingen er Tårnby Kommunes Statsanerkendte Kunstmuseum. Museet har en samling på over 6000 grafiske værker og på museet kan eleverne opleve grafik, samtidskunst og en stor samling af den danske kunstner Th. Philipsens malerier fra Kastrup og Saltholm.

• Trangia_cooking.jpg

Masterchef på spejdermanér

Er I klar til at kæmpe mod jeres klassekammerater i små hold, og vinde årets MASTERCHEF PÅ SPEJDERMANÉR?

Der dystes i forskellige og kreative dicipliner, som der til sidst ender op med en lækker menu, sammensat på en måde du ikke har prøvet før.

• Nærværende teater fra TeaterTasken

TeaterTasken stræber efter at flytte grænser og skabe rum til refleksion og læring gennem kunst. TeaterTasken tilbyder 4 forskellige forestillinger: Abrahams Døtre, Farfar Krigsmand, Dannerbarn og Lille Blå og Lille Gul. Til alle forestillinger for skolebørn er der udviklet relevant undervisningsmateriale.

• Bogboksen.jpg

Projekt Bogboks

Bogboksen er et projekt, der omfatter samtlige 5. klasser i Tårnby Kommune. To børnebibliotekarer kommer ud i klasserne med en kuffert fuld af gode og spændende bøger, som de fortæller eleverne om.

• levesteder.jpg

Skoletjenesten på Den Blå Planet

Kom tæt på dyrene. Skoletjenesten på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium tilbyder undervisning til børnehaver, folkeskoler, SFO’er, gymnasier og lærer- og pædagoguddannelser. På Den Blå Planetkan eleverne fascineres af havets dyreliv og fordybe sig i dyrenes tilpasninger til det våde element. Børnehavebørn og SFO-børn har også stor glæde af at kunne trykke næsen flad mod akvarieglasset og følge fiskenes liv.