Netværk & Inspiration

• EBA_2764.jpg

Cirkus Aroma tilbyder Cirkusskole eller Cirkuslegeplads

Cirkus Aroma tilbyder skræddersyet Cirkusskole eller Cirkuslegeplads. Cirkus rummer entreprenørskab og fællesskab, masser af sjove og lærerige udfordringer for alle.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• SSD2013_2_kilde_Dansk_Skoleskak_Andeas_Ryssov.jpg

DANSK SKOLESKAK – GØR DINE ELEVER LÆRINGSPARATE

• mollerupgods.png

Hamp på menuen

Godsejerparret Anne Sophie og Stig Gamborg, Møllerup Gods, har satset stort på at så hamp, som de vil bruge til at udvikle Møllerups første fødevareproduktion.
    Det er blevet til Møllerup Brands A/S der udvikler, markedsføre og sælger hampeprodukter for Møllerup Gods.
    Fokus ligger på gode kvalitetsprodukter til en rimelig pris, der skal afsættes i detailhandlen og i catering.

• Dansk_Skoleidraet.jpg

Idræt på mange måder med Dansk Skoleidræt

Dansk Skoleidræt, Østjylland tilbyder sine medlemsskoler en bred vifte af elevaktiviteter, lærerkurser og lån af en række rekvisitter. Et medlemskab koster årligt 3 kr. pr. elev samt 100 kr. pr. skole. Når dette er betalt er al aktivitet efterfølgende gratis - stævner, træf, festivaller m.v.

• Lærerkursus på Naturcenter Mette og Frantz.png

Introduktion til udeskole

Lær om udeskolebegrebet og få konkrete idéer til hvordan man trækker undervisningen udenfor klasselokalet!

Karpenhøj Naturcenter

• DSC_4941 copy.jpg

Købmandens glæder og udfordringer

Købmand René Povlsen, Meny i Rønde, tager efter aftale imod besøg eller kommer ud på din skole for at fortælle om livet som selvstændig købmand.

Tilbuddets indhold kan aftales efter hvad skolen har brug for. Det kan fx være:
    Fortællingen om den selvstændige købmands glæder og udfordringer.
    Information om, hvad der kræves for at blive selvstændig købmand.
    Fortæl hvad I har brug for, og vi finder ud af det.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • oceanrescuecamp.jpg

Ocean Rescue Camp

Er du til masser af action? Tag på DGI Østjyllands livredningsskole for børn og unge mellem 8 og 18 år, og lær om sikkerhed på stranden og i havet.

• forside årsplan.png

SkoleKirke Syddjurs: Projekter og undervisningsmaterialer til alle klassetrin

SkoleKirke Syddjurs

Er du og dine elever til pingviner, der snyder sig ombord på Arken, faldende søm og svømmende fisk i Annas himmel - eller måske at være en del af Syddjurs´ nye ridderkorps?

I så fald, så er det om at gå på hjemmesiden og tilmelde din klasse.

SkoleKirke Syddjurs tilbyder projekter og undervisningsmaterialer til alle klassetrin i Syddjurs Kommune. Og så er det omkostningsfrit for alle skoler at deltage.

SkoleKirke Syddjurs har et stort udvalg af projekter, undervisningsmaterialer, foredrag og samarbejdsmuligheder i lokalområdet.

• aeldresagen_laese0185.jpg

Skolevenner - frivillige fra Ældre Sagen

Skolevenner er ressourcestærke ældre frivillige, som gerne vil gøre en indsats for børn og unge gennem det gode generationsmøde. Skolevennerne kommer i klassen efter aftale med lærerne, fx et par timer om ugen og er med som en ekstra voksen - bidrager med ro og nærvær.