Faglig Sparring

• Fejlstillinger i fødder - hvad gør vi.jpg

Klar, Parat, Løb! Er dine fødder parate til at løbe med?

At løbe? … eller ikke at løbe?

Fødder med fejlstilling og ben, der gør ondt, løber ikke. Sport og idræt bliver træls. Barnet holder op med at løbe? Barnet bliver mere stillesiddende? Vi vil med Skolen i Virkeligheden sætte fokus på fødderne – og holde dem løbende.

• forside årsplan.png

SkoleKirke Syddjurs: Projekter og undervisningsmaterialer til alle klassetrin

SkoleKirke Syddjurs

Er du og dine elever til pingviner, der snyder sig ombord på Arken, faldende søm og svømmende fisk i Annas himmel - eller måske at være en del af Syddjurs´ nye ridderkorps?

I så fald, så er det om at gå på hjemmesiden og tilmelde din klasse.

SkoleKirke Syddjurs tilbyder projekter og undervisningsmaterialer til alle klassetrin i Syddjurs Kommune. Og så er det omkostningsfrit for alle skoler at deltage.

SkoleKirke Syddjurs har et stort udvalg af projekter, undervisningsmaterialer, foredrag og samarbejdsmuligheder i lokalområdet.

• Søg penge til kunstneriske forløb gennem huskunstnerordningen

Mangler I midler til at afholde kreative forløb?

Søg Huskunstnerordningen og få dækket 75% af en kunstners honorar til jeres forløb.

Formålet med ordningen er, at børn og unge i alderen 0 til 19 år får indblik og erfaring i kunstneriske processer gennem et møde med en professionel, aktiv kunstner.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • SøgSmart.png

SøgSmart - værktøj til informationssøgning

Syddjurs Bibliotek tilbyder, at en af vores ambassadører kommer på besøg på skolen og præsenterer værktøjet SøgSmart for skolens undervisere.