Netværk & Inspiration

• bistrupskolen_facade.jpg

BISTRUPSKOLEN

Bistrupskolen ligger tæt på skov og sø, og den arbejder bl.a. med naturfag. Mangfoldighed er et af nøgleordene for skolen, der har engagerede elever, medarbejdere og forældre.

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Book scienceambassadører til dine udskolingselever

Book et par dygtige scienceelever, der har ekspertise i og brænder for lige præcis jeres fag og emne.

Det er nemt og kan give et frisk motiverende pust i undervisningen.

De ældre elever kan agere gode rollemodeller og lærer selv en masse af at blive forpligtet på formidling af fagligt stof til andre. Lærerne aftaler nærmere ift. emne og tidspunkt.

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Book sprogambassadører til dine udskolingselever

Book et par dygtige fremmedsprogselever (engelsk, tysk, fransk), der har ekspertise i og brænder for lige præcis jeres fag og emne.

Det er nemt og kan give et frisk motiverende pust i undervisningen.

• BD_1.jpg

Den bæredygtige skole - muligheder på Naturskolerne

Bæredygtighed er et helt centralt begreb for os naturvejlederne. Mange af de eksisterede forløb på Naturskolerne handler om at forstå de grundlæggende naturprocesser, der danner basis og ramme for bæredygtigheds-begrebet. Vi vil også rigtig gerne udvikle nye forløb og samarbejder som passer til det I efterspørger.

Digital Dannelse

Digital Dannelse – et forløb i net-etikette og digital adfærd! Forløbet handler om, hvordan vi interagerer med hinanden når vi er på nettet, eller sagt med andre ord: hvad er god og hvad er dårlig adfærd på nettet? Ung I Rudersdal tilbyder alle kommunens 5. klasser et undervisningsforløb med fokus på digital dannelse.

• Skolen.JPG

Dronninggårdskolen

Elever på Dronninggårdskolen kan følge deres passioner i den understøttende tid, hvor de går i dybden med alt fra musik og sport til computer og matematik. Skolen har en ambitiøs flok elever med understøttende forældre, og den ligger central placeret tæt på S-tog samt naturen med skov og sø.

• COLOURBOX6501697.jpg

Formidling af teater og dans

Formidling af teater og dans handler om samspillet mellem forskellige kulturelle udtryksformer, og om hvordan man kan styrke børns møde med teater og dans som kunstart.

• DSC_0010.JPG

Frivilligt arbejde - hvad er det?

Eleverne introduceres til, hvad frivilligt arbejde er. Forløbet kan kædes sammen med en aktuel landsdækkende indsamling, hvor eleverne selv er frivillige eller en præsentation af de lokale muligheder for at være frivillig.

Læringscirkler for lærere og skoleledelser på Virum Gymnasium

Læringscirkler foregår som anderledes tilrettelagte dialogmøder, hvor formålet er fokus på elevernes ’lange’ faglige progression, styrkelse af overgangen samt sikring af systematisk og organisatorisk understøttet videndeling og konkret samarbejde mellem lærere- og skoleledelser på skolerne. Vi ved simpelthen for lidt om hinanden og hvorfor, vi gør som vi gør. Der vil også være deltagere fra Lyngby Taarbæk.

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Masterclass for udskolingselever i sciencefagene fysik, kemi, biologi, biotek og naturgeografi

Formål: fagligt tilbud til de dygtigste elever i udskolingen, arbejde med elevernes ’lange’ faglige progression, styrkelse af overgang, faglig nysgerrighed og motivation.