Faglig Sparring

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Book scienceambassadører til dine udskolingselever

Book et par dygtige scienceelever, der har ekspertise i og brænder for lige præcis jeres fag og emne.

Det er nemt og kan give et frisk motiverende pust i undervisningen.

De ældre elever kan agere gode rollemodeller og lærer selv en masse af at blive forpligtet på formidling af fagligt stof til andre. Lærerne aftaler nærmere ift. emne og tidspunkt.

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Book sprogambassadører til dine udskolingselever

Book et par dygtige fremmedsprogselever (engelsk, tysk, fransk), der har ekspertise i og brænder for lige præcis jeres fag og emne.

Det er nemt og kan give et frisk motiverende pust i undervisningen.

• ac23147bc09bd0c39619838791eee6d7f3fd1853.jpeg

Coaching på projektopgave og fri selvvalgt opgave for 9.klasser.

Ønsker I sparring i forbindelse med den fri selvvalgte opgave eller projektopgaven i 9.klasse tilbyder Nærum Gymnasium? Så er dette en mulighed for din klasse. I kan mødes med en 3.g klasse, for hvem I præsenterer, hvad I vil arbejde med og hvordan, og NAG-eleverne vil så give jer feedback på det. Sparringen vil hovedsagligt gå på de projektfaglige kompetencer for opgaverne, men i nogle tilfælde også på det faglige indhold.

• BD_1.jpg

Den bæredygtige skole - muligheder på Naturskolerne

Bæredygtighed er et helt centralt begreb for os naturvejlederne. Mange af de eksisterede forløb på Naturskolerne handler om at forstå de grundlæggende naturprocesser, der danner basis og ramme for bæredygtigheds-begrebet. Vi vil også rigtig gerne udvikle nye forløb og samarbejder som passer til det I efterspørger.

• COLOURBOX1771510.jpg

Elektronisk fakturering

Såfremt et tilbud er et betalingstilbud, skal der sendes en elektronisk faktura til skolen.

Her finder du vejledning i at sende en elektronisk faktura og skolernes EANnr.

• NVfestival2015_38-800.png

Kom til Naturvidenskabsfestival på Virum Gymnasium

Kom til Naturvidenskabsfestival 28. september 2017 og møde VG’s science verden.

Årets tema for den landsdækkende naturvidenskabsfestival i uge 39 er ’Min nye verden’.

8.-9.-klasses elever m/lærere er velkomne efter forudgående tilmelding per mail til bd@edu.virum-gym.dk

Læringscirkler for lærere og skoleledelser på Virum Gymnasium

Læringscirkler foregår som anderledes tilrettelagte dialogmøder, hvor formålet er fokus på elevernes ’lange’ faglige progression, styrkelse af overgangen samt sikring af systematisk og organisatorisk understøttet videndeling og konkret samarbejde mellem lærere- og skoleledelser på skolerne. Vi ved simpelthen for lidt om hinanden og hvorfor, vi gør som vi gør. Der vil også være deltagere fra Lyngby Taarbæk.

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Masterclass for udskolingselever i sciencefagene fysik, kemi, biologi, biotek og naturgeografi

Formål: fagligt tilbud til de dygtigste elever i udskolingen, arbejde med elevernes ’lange’ faglige progression, styrkelse af overgang, faglig nysgerrighed og motivation.

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Masterclass i dansk for udskolingselever

• VG_Logo_Segl_RGB.jpg

Masterclass i engelsk for udskolingselever