Natur & Friluftsliv

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• lejrskole - benjamin.jpg

Fællesskab og fordybelse - lejrskole i Andelslandsbyen

I lejrskolen på Nyvang kan I opleve livet på landet for ca. 60 år side. I kan oplelve stilheden og naturens egne lyde. I kan nyde samværet omkring bål, fodbold, sæbekassebiler og trillebånd. Og I kan deltage i skoletjenestens undervisning om andelstiden.

• Korevle a.jpeg

Geopark Odsherred - Fra mose til kyst

Området mellem Trundholm Mose og Korevle lå i løbet af stenalderen under vand som en del af det åbne hav, og indenfor de seneste 7000 år har kysten flyttet sig flere kilometre fra øst mod vest.

Med udgangspunkt i Korevle, som blev dannet i 1902, undersøger vi de forskellige forhold, der er gældende når en kyststrækning udvikler sig.

• thumb_1427_default_medium.jpeg

GRØNT FLAG GRØN SKOLE

Grønt Flag Grøn Skole er et undervisningsprogram med fokus på bæredygtig udvikling af natur og miljø. Den bæredygtige skole sponsorerer medlemskontingent for alle de skoler der er interesseret i det grønne flag. Tilmeld hele skolen eller start med en enkelt klasse.

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.

• b3e4771733.jpg

Lejrskole på Trelleborg Vikingeborg

Lær om vikingernes hverdag. Lev som konger, krigere, handelsmænd, bønder og trælle. Opholdet giver rig mulighed for fagligt udbytte og hyggeligt samvær. Eleverne bor i autentiske omgivelser og bliver iført vikingetøj. Lejrskolen kan vare en, to eller tre dage og udbydes i tre forskellige temaer.

• Byg din egen mini højmose.JPG

Lille Vildmose Naturskole

Lille Vildmose er en unik naturperle med naturværdier, der ikke findes noget andet sted i det danske kulturlandskab. Et besøg i Lille Vildmose giver en enestående mulighed for at eleverne kan opleve, undersøge og arbejde med en sjælden naturtype med stor mangfoldighed og biodiversitet.

• Skærmbillede 2017-06-19 kl. 10.17.29.png

Naturens Uge

Tilmeld din skole eller klasse til Naturens Uge og modtag en gratis og spændende deltagerpakke! Det er sjovt, lærerigt og gratis at være med. I bestemmer selv, hvor mange timer I vil lægge i det.

• Naturskattejagt med NaturTjek

Tag klassen med på en skattejagt i naturen med jeres helt eget BioBlitz. Til et BioBlitz undersøger man et område for arter og registrerer alt det, man finder. Tager I Skolernes BioBlitz Guide og app’en NaturTjek med på tur, er det enkelt at planlægge både det faglige, det praktiske og det tekniske ved dit BioBlitz.

• Naturvidenskabernes hus foto.png

Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit udviklings- og besøgscenter. Vi udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en fælles bæredygtig fremtid.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.

• Vandtjek.dk

Tag på opdagelsesrejse, ekspedition og fangst i Danmarks mest spændende og levende natur. Med Vandtjek.dk kan I undersøge, hvordan livet og naturen har det i søer, vandhuller, vandløb og ved kysterne i Danmark. Vi har over 120.000 vandhuller, 64.000 km vandløb og 7.000 km kyststrækning, som bare venter på at blive undersøgt og passet på.