Viden & Foredrag

• vestfor.jpeg

Besøg i klassen fra Vestforbrændingen

Vestforbrænding tilbyder alle skoler i vores opland et gratis undervisningsforløb på 2 lektioner i klassen. Et tilbud med undervisning, dialog og praktiske opgaver.

• bib2.jpg

Biblioteksorientering på Stadsbiblioteket

Alle 4. klasser kan komme til biblioteksorientering på Stadsbilioteket. Her vil børnebibliotekaren fortælle om materialer, låneregler, arrangementer og eleverne skal spille spillet "Det hemmelige bibliotek".

• biotech2.png

Biotech Academy

Biotech academy tilbyder forskellige undervisningsprojekter målrettet de naturfaglige fag og I kan blive testklasse på igangværende projekter.

• Book en ekspert fra Engineer the future

Book en ingeniør-ekspert fra Engineer the future, til at fortælle om naturfag i anvendelse og hvad man kan bruge naturfag til indenfor eksempelvis ingeniørfaget.

• Lego_klima.jpg

Byg en grønnere fremtid med lego

Lyngby-Taarbæk Kommunes Center for Miljø og Plan tilbyder i samarbejde med LEGO og Energitjenesten at afholde et gratis klimaoplæg på de enkelte skoler målrettet mellemtrinnet og evt. udskolingen. Klimaoplægget handler om sammenhængen mellem klima, trafiksikkerhed og sundhed.

• KNORD_ALLE_udd_RGB_800px.png

Bæredygtig og grøn økonomi HHX/STX

Hør om deleøkonomi, cradle-to-cradle og den grønne forbruger i forbindelse med arbejdet med miljø og klima.

• _MG_2687.jpg

Bæredygtigt design og miljøansvarligt tøjforbrug

LTU tilbyder et forløb om bæredygtigt design og miljøansvarligt tøjforbrug for alle 6.-10. klasser i Lyngby-Taarbæk Kommune.

• FORSVARETS MOBILE UNDERVISNING

"Check Point One" er et mobilt undervisningstilbud om sikkerhedspolitik i Danmark og på verdensplan. En gæstelærer fra Forsvaret giver eleverne saglig og opdateret undervisning om aktuelle forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.

• 690x_.jpg

Forsyn et fort

Fjenden kommer! Fjenden er gået i land på Nordsjælland og det er op til de 5 forter, Gladsaxe, Garderhøj, Fortun, Lyngby og Bagsværd, at forsvare landet. Forterne skal gennem samarbejde sørge for, at de har nok mad, drikkelse og ammunition, ellers kan de ikke besejre fjenden.

• 8c584c_e7c1cf1e6cbd48a68fc88ebe2ceb8aeb.jpg

Global dignity day - en workshop i værdighed

Global Dignity sætter værdighed på skolelskemaet i en 2-timers gratis workshop på jeres skole.