Natur & Friluftsliv

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Book en ekspert fra Engineer the future

Book en ingeniør-ekspert fra Engineer the future, til at fortælle om naturfag i anvendelse og hvad man kan bruge naturfag til indenfor eksempelvis ingeniørfaget.

• BD_1.jpg

Den bæredygtige skole - muligheder på Naturskolerne

Bæredygtighed er et helt centralt begreb for os naturvejlederne. Mange af de eksisterede forløb på Naturskolerne handler om at forstå de grundlæggende naturprocesser, der danner basis og ramme for bæredygtigheds-begrebet. Vi vil også rigtig gerne udvikle nye forløb og samarbejder som passer til det I efterspørger.

• findvej.png

Find vej i Lyngby

Find vej i Lyngby er en anderledes tur i det historiske Lyngby. En skattejagt, hvor gevinsten er sund og sjov motion, historisk indsigt og måske ny viden.

• Grevemose__116.JPG

Grevemosehus - kulturhistorisk tilbud

Grevemosehus er et ca. 150 år gammelt skovløbersted beliggende i Rude Skov. Grevemosehus danner rammen om turforløb og aktiviteter for skoler og daginstitutioner. Et vigtigt formål med stedet og de aktiviteter der udbydes, er at styrke forståelsen for sammenhænge mellem menneske, natur og kulturhistorie.

• klubhuset.jpg

LUR-depot på Troldehøj

LUR står for LÆR-UDE-RUM. LUR-depotet indeholder udstyr til udeaktiviteter, natur og friluftsliv og understøtter udeundervisning, bevægelsesaktiviteter, leg og læring i uderummet.

• Skærmbillede 2017-06-07 kl. 09.11.02.png

NaturfagsDysten 2018

Få lyst til at arbejde mere med naturfag ved at deltage i NaturfagsDysten 2018. Elever i 5 klasse fra Rudersdal kommune mødes og dyster om 5 naturfaglige udfordringer. Eleverne møder udfordringerne i stor skala i naturen og med inddragelse af naturens materialer. Aktiviteten afholdes i uge 15 (9-13 april) 2018. Arbejdet på skolerne kan begyndes ca. 6 uger før.

• Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad

Naturskolerne i Rude skov og Raadvad er et lokalt ressourcested for naturfag og udeskole.

• Naturundersøgelser på naturskolerne

På naturskolerne kan I arbejde med elevernes egne undersøgelser i naturen – primært koblet til kompetenceområdet Undersøgelse, som er fælles for alle naturfagene i folkeskolen. Det gælder lige fra børnehaveklassens første indsamling og observation af smådyr i skovbunden til 9. klassernes design, gennemførelse, formidling og vurdering af egne undersøgelser i fx skoven, søen eller åen.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.