Netværk & Inspiration

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • BGK1.jpg

BGK - Billedkunstgrundkursus

Drømmer du om at komme ind på et af Kunstakademierne, en design- eller arkitektskole? Så er det 3-årige forberedende studieforløb på Køge BGK måske noget for dig. Undervisningen er målrettet unge mellem 15 og 25 år, der har talent. Du får faglig viden, metodisk færdighed og kompetence i kreative, kunstneriske og formgivningsrelaterede fag.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

• Puttinggreen.JPG

Golf for sjov

Prøv at spille golf - det er sjovt!

Vallø Golfklub tilbyder skoleklasser, samt lærere og pædagoger, at de kan prøve at spille golf på meget lempelige vilkår.

Læs mere om Vallø Golfklub på www.valloe-golf.dk

• Hit med Historien billede.png

Hit med Historien: Køge Bys Historie for Børn

"Hit med Historien: Køge bys Historie for Børn" er en serie bøger, der gør det interessant for Køges børn og unge at læse og lære om den egn, de bor i.

I samråd med Køge Mueseum og Køge Bibliotekerne kan du finde inspiration til at tilrettelægge et spændende undervisningsforløb.

• Still0503_00001.jpg

Innovationslab på Tapperiet

"Innovations Laboratorium" på Tapperiet er en sjov og anderledes måde at arbejde med kulturel innovation, projektarbejde og iværksætteri på!

• Introkursus for lærere og pædagoger i 3D-design og 3D-print

Med et introkursus i 3D-design og 3D-print bliver I klædt på til at undervise og arbejde med eleverne på en sjov og anderledes måde.

Real Dream udbyder kurset, der er spefikt rettet mod lærere og pædagoger i folkeskolen.

• krigensredskaber.jpg

Introtur til undervisning på Stevnsfort

Til grupper af lærere eller undervisere tilbyder vi en særlig tilrettelagt guidetur på Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der kombinerer et fagfagligt indblik med didaktiske overvejelser og introduktion til museets undervisning. Varighed: 1½ time

• Tapperiet.jpg

Kulturstarter/ Iværksætteri på Tapperiet

Træn iværksættermusklerne i Tapperiets professionelle rammer!

Vil I afholde en koncert, et foredrag eller servere lækker mad i caféen? Hvad er PR-strategien, hvor meget skal der købes ind og stemmer kassen, når arrangementet er afviklet?

• Virtuel.jpg

School Life: Virtuelt Skolemiljø

"School Life" er et virtuelt skolemiljø, hvor I får mulighed for at navigere og løse opgaver i en verden, som I selv er med til at opbygge, gennem en avatar. I kan f.eks. tale med mennesker på fremmedsprog, designe jeres egen by eller høre foredrag inde i universet. Mulighederne er mange!

• Køge Skakklub2.png

Skak som vidensformidler

Sæt skak på skoleskemaet og styrk elevernes logiske sans, koncentrationsevne, tålmodighed og sociale kompetencer.

Køge Skakklub tilbyder at komme ud på skolerne med forskellige skakaktiviteter, der både retter sig mod elever, lærere og pædagoger.

• aeldresagen_laese0185.jpg

Skolevenner - frivillige fra Ældre Sagen

Skolevenner er ressourcestærke ældre frivillige, som gerne vil gøre en indsats for børn og unge gennem det gode generationsmøde. Skolevennerne kommer i klassen efter aftale med lærerne, fx et par timer om ugen og er med som en ekstra voksen - bidrager med ro og nærvær.

• Svenstrup Naturskole

På Svenstrup Naturskole tilbyder vi gratis forløb til skolerne i Køge. Vi har aktiviteter, der er med til at støtte op om de Fælles Mål samt de Pædagogiske lærerplaner, og vi tilbyder at skræddersy og udvikle korte eller længere forløb i samarbejde med jer. Oplevelserne i og med naturen kan foregå på skolen eller ved nogle af de mange naturpletter i Køge nær skov, sø og hav.

• Skærmbillede 2017-01-12 kl. 22.15.52.png

Ta' fat i hinanden!

Vidste du, at flere udvikler en psykisk sygdom, når de er unge? Faktisk er det næsten 8 procent af alle unge mellem 15-25 år, som har eller har haft en psykisk sygdom. Det svarer for eksempel til, at der i en skoleklasse er tre elever, der kommer til at udvikle en psykisk sygdom eller alvorlige psykiske vanskeligheder. Endnu flere er pårørende til et menneske med psykisk sygdom.

• UNO.jpg

Udfordringer og oplevelser i naturen

Køge Natur- og Miljøskole tager jer på en anderledes tur i skoven. I små grupper følger I en rute på et kort. Undervejs møder I forskellige forhindringer, der kun kan løses, hvis I samarbejder og kommunikerer.

• FORTET_20JUNI_2013_StorCaning 069.JPG

UNDERVISNING PÅ KOLDKRIGSMUSEUM STEVNSFORT

På Koldkrigsmuseum Stevnsfort foregår undervisningen i autentiske rammer og inddrager historiske beretninger og genstandsbaserede fortællinger. Omdrejningspunktet er Stevnsforts konkrete funktion som et billede på Danmarks internationale rolle under Den Kolde Krig.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.