Netværk & Inspiration

• anmeldergruppe.jpg

Boost en bog

Få input til de nyeste børne- og ungdomsbøger. Vi pakker en kuffert med gode, inspirerende bøger som for lov til at låne og læse. Måske sammen med jeres elever. kontakt os og aftal præcis, hvad I har brug for.

• Pandekagenboden-672x372.jpg

I nattens mulm og mørke - En mytetur i Middelalderen; er inkl. overnatning i Salshuset og telte

Overnatning, middelaldermad og uhygge. Få lov til at lave mad over bål og sov som de gjorde tilbage på Abselons tid. Ulvsborgs naturvejleder giver et spændende og uhyggeligt indblik i Middelalderens mange myter. Her kan du bruge foreningspuljen; kontakt din afdelingsleder.

Tilbud i anden kommune

• getimage.jpg

Inspiration til Åben skole på Holbæk Museum

Skoletjenesten på Museum Vestsjælland tilbyder et gratis lærerkursus på Holbæk Museum. Formålet med kurset er at klæde lærere på til at bruge museet, som et understøttende læringsrum i den daglige undervisning. Få praktiske råd og inspiration til at skabe spændende læringsoplevelser for dine elever i forbindelse med den åbne skole.

Onsdag den 13. september 2017  kl. 14- 17

• aeldresagen_laese0185.jpg

Skolevenner - frivillige fra Ældre Sagen

Skolevenner er ressourcestærke ældre frivillige, som gerne vil gøre en indsats for børn og unge gennem det gode generationsmøde. Skolevennerne kommer i klassen efter aftale med lærerne, fx et par timer om ugen og er med som en ekstra voksen - bidrager med ro og nærvær.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.