Motion & Bevægelse

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Eghjorten

Eghjorten er en økobase beliggende mellem Hillerød og Fredensborg. På Eghjorten ligger der blandt andet en dejlig naturlegeplads og en disc golf bane til fri afbenyttelse. Derudover kan Eghortens medarbejdere tilbyde udeundervisning i fx navigation, matematik i skoven samt botanik.

• havkajak 1.jpg

En dag på fjorden

Den smkke fjord giver mulighed for mange oplevelser og meget læring.
    Bliv introduceret til havkajaksejlads med Ungdomsskolens erfarende kajak- og friluftsinstruktører. Vi mødes på Frederikssund Lystbådehavn og tager sammen ud på Roskilde Fjord for at nyde, opleve, erfare og lære.

• Orientering.JPG

Find vej i Hillerød

Tag din klasse med ud i naturen på en sjov måde, hvor bevægelse, leg og læring følges ad!

• document_024.png

Fodboldundervisning

HGI Hillerød Fodbold tilbyder fodboldundervisning med faglige, kompetente trænere.

• Hillerød Sportsrideklub

Tag din klasse med ud i den friske luft og lær om ponyer og ridning. Ridning er en sportsgren med mange forskellige discipliner og rummer noget for enhver smag. Ridning er gavnligt for koncentrationsevnen, samarbejde og udvikler motorikken.

• DSCN3245_web.JPG

Inspiration til bevægelse i undervisningen

Flere undersøgelser viser, at 2 år efter skolereformens implementering savner mange elever stadig bevægelse i skoledagen. Måske er I allerede godt i gang, men måske kan I bruge ny inspiration til at komme videre. Det kan især være en udfordring at holde gang i bevægelsen, når det bliver koldt og vådt udenfor.Her kan Aktivitetspiloterne give inspiration til, hvordan lærere og pædagoger enkelt og let kan få eleverne i bevægelse i klasselokalet og samtidig understøtte de faglige mål.

• DSC_2083.JPG

Kano på Esrum Sø

Kom og få nogle sjove og lærerige timer i kano på Esrum Sø. I lærer om teknik og sikkerhed mens I leger, konkurrerer og har det sjovt.

Tilbud i anden kommune

• Krabber i Kulhuse.jpg

Krabbetur på Kulhuse Havn

Vi fanger krabber og undersøger det lave vands dyreliv. Naturværkstedet Fasangården understøtter læring om naturforståelse i det grønne læringsrum. Styrker naturfagene, viden om naturens kredsløb, bæredygtig livsstil, fortrolighed og glæde ved naturen, det at være ude, sundhed, bevægelse, sociale kompeten- cer, demokrati og ikke mindst forståelse af sammenhæng mellem natur og kultur.

• Børnehaver & Dagtilbud