Motion & Bevægelse

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Eghjorten

Eghjorten er en økobase beliggende mellem Hillerød og Fredensborg. På Eghjorten ligger der blandt andet en dejlig naturlegeplads og en disc golf bane til fri afbenyttelse. Derudover kan Eghortens medarbejdere tilbyde udeundervisning i fx navigation, matematik i skoven samt botanik.

• havkajak 1.jpg

En dag på fjorden

Den smkke fjord giver mulighed for mange oplevelser og meget læring.
    Bliv introduceret til havkajaksejlads med Ungdomsskolens erfarende kajak- og friluftsinstruktører. Vi mødes på Frederikssund Lystbådehavn og tager sammen ud på Roskilde Fjord for at nyde, opleve, erfare og lære.

• Orientering.JPG

Find vej i Hillerød

Tag din klasse med ud i naturen på en sjov måde, hvor bevægelse, leg og læring følges ad!

• document_024.png

Fodboldundervisning

HGI Hillerød Fodbold tilbyder fodboldundervisning med faglige, kompetente trænere.

• Hillerød Sportsrideklub

Tag din klasse med ud i den friske luft og lær om ponyer og ridning. Ridning er en sportsgren med mange forskellige discipliner og rummer noget for enhver smag. Ridning er gavnligt for koncentrationsevnen, samarbejde og udvikler motorikken.

• DSCN3245_web.JPG

Inspiration til bevægelse i undervisningen

Flere undersøgelser viser, at 2 år efter skolereformens implementering savner mange elever stadig bevægelse i skoledagen. Måske er I allerede godt i gang, men måske kan I bruge ny inspiration til at komme videre. Det kan især være en udfordring at holde gang i bevægelsen, når det bliver koldt og vådt udenfor.Her kan Aktivitetspiloterne give inspiration til, hvordan lærere og pædagoger enkelt og let kan få eleverne i bevægelse i klasselokalet og samtidig understøtte de faglige mål.

• DSC_2083.JPG

Kano på Esrum Sø

Kom og få nogle sjove og lærerige timer i kano på Esrum Sø. I lærer om teknik og sikkerhed mens I leger, konkurrerer og har det sjovt.

• Krabber i Kulhuse.jpg

Krabbetur på Kulhuse Havn

Vi fanger krabber og undersøger det lave vands dyreliv. Naturværkstedet Fasangården understøtter læring om naturforståelse i det grønne læringsrum. Styrker naturfagene, viden om naturens kredsløb, bæredygtig livsstil, fortrolighed og glæde ved naturen, det at være ude, sundhed, bevægelse, sociale kompeten- cer, demokrati og ikke mindst forståelse af sammenhæng mellem natur og kultur.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • 2016-09-02 09.05.56.jpg

Leg Robin Hood i et par timer

Hillerød Bueskyttelaug tilbyder arrangementer af to timers varighed, hvor man kan komme til en af vores træningsbaner og prøve bueskydning. Vi skyder indendørs fra oktober til maj og selvfølgelig udendørs fra maj til oktober.

• thumb_2536_default_list.jpg

Min motion

Motion er afgørende for skoleelevers sundhed og koncentrationsevne. Her kan din klasse blive introduceret til en række forskellige motionsformer.

• DSC_0144.JPG

Mind and body

Sæt fokus på sundhed, velvære og fordybelse!

• Musikskolen i samspil med folkeskolen

Musikskolen kan bidrage med mange forløb til folkeskolerne i Hillerød. Alle med det formål at give eleverne det bedst mulige udgangspunkt for at lytte til og spille musik. Musikskolen tilbyder blandt andet forløb indenfor sang, motion og bevægelse for de yngste elever og valgfag for de ældste elever.

• parkour-1.365.244.s.jpg

PARKOUR - EN NY VERDEN

Hvad er parkour og hvordan bringer man det ind i idrætsundervisningen? Parkour foregår oftest i bymiljøet, hvor bygninger, gelændere og vægge anvendes til fremdrift på en alternativ måde. Du kan få ideer til, hvordan man kan skabe et indendørs parkourmiljø med simple redskaber.

• Skoletjenesten Hillerød Provsti

Skoletjenesten i Hillerød Provsti tilbyder at styrke og udbygge det lokale samarbejde mellem skoler og kirker på det religionsfaglige område. De udbyder en ræke undervisningstilbud og kommer også gerne forbi til et medarbejdermøde og fortæller om mulighederne.

• Skovskolen i Nødebo

På området omkring Skovskolen i Nødebo kan du anvende en række friluftsfaciliteter til udeskole og motion og bevægelse. Skovskolen tilbyder også særlige arrangementer, forløb, kurser og videreuddannelse mod betaling.

• SOPU's tilbud af valfag til folkeskolerne

Udbud af valgfag og temadage med afholdelse af Erhvervsskolen SOPU, som udbyder kurser og EUD- og EUX-uddannelser indenfor områderne omsorg, sundhed og pædagogik.

• svømmehallen.jpg

Svømning i skolen

Svømning er sjovt. Hillerød Svømmeklub tilbyder kortere og længerevarende svømmeundervisning for børn og unge i Hillerød.

• Ungdomsskolen i Hillerød

På Hillerød Ungdomsskole har de kompetencerne til en række aktiviteter, der kan understøtte undervisningen i klasselokalet. Ungdomsskolen kan for eksempel bidrage med undervisning i drama, seksualundervisning og teambuilding.

• Historisk værksted.jpg

Værksted og sejlads Vikingeskibsmuseet

Arbejd og sejl ud som vikingerne! På Vikingeskibsmuseet kan I arbejde som bådebyggere og reblæggere – præcis som vikingerne gjorde det, når de byggede deres skibe.

• Yogatilbud.jpg

Yoga, mindfulness & motorik

Yoga og mindfulness stimulerer sanserne og styrker krop og sind, så motorikken forankres i kroppen og børnene rustes til læring og udfordringer.

• Børnehaver & Dagtilbud