Faglig Sparring

• 3F.jpg

Fagbevægelsen - 3F

Lær om den danske fagbevægelse, dine rettigheder som ung fritidsjobber eller hvordan det danske arbejdsmarked fungerer.

• DSCN3245_web.JPG

Inspiration til bevægelse i undervisningen

Flere undersøgelser viser, at 2 år efter skolereformens implementering savner mange elever stadig bevægelse i skoledagen. Måske er I allerede godt i gang, men måske kan I bruge ny inspiration til at komme videre. Det kan især være en udfordring at holde gang i bevægelsen, når det bliver koldt og vådt udenfor.Her kan Aktivitetspiloterne give inspiration til, hvordan lærere og pædagoger enkelt og let kan få eleverne i bevægelse i klasselokalet og samtidig understøtte de faglige mål.

• Netværk for brobygning i matematik

Netværket for brobygning i matematik er et samarbejde mellem matematiklærere i Hillerød og omegn. Netværket har deltagere fra grundskole, hhx, htx, hf og stx, og dets formål er at reducere problemerne i matematik ved overgangen fra grundskolen til gymnasiet.

• skovtræning marts 2013 052.JPG

Skovtræning - Undervisningsforløb for lærere

Idéer og sparring til hvordan naturen kan inddrages i idrætsundervisningen, hvordan skoven bruges som træningsrum?