Skolernes Venner

• kløften.png

10. ved Kløften
    0 tilbud

Her er 10. ved Kløftens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• bevtoft.jpg

Bevtoft Over Jersta
    0 tilbud

Her er Fællesskolen Bevtoft Over Jerstas venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• favrdal.png

Favrdal Fjelstrup
    0 tilbud

Her er Fællesskolen Favrdal Fjelstrups venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• gram.jpg

Gram Skole
    0 tilbud

Her er Gram Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• severin.jpg

Hammelev Sct. Sever
    0 tilbud

Her er Fællesskolen Hammelev Sct. Severin venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• hoptrop.jpg

Hoptrup Marstrup Vi
    0 tilbud

Her er Fællesskolen Hoptrup Marstrup Vilstrups venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• lagoni.jpg

Lagoniskolen
    0 tilbud

Her er Lagoniskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• louise.jpg

Louiseskolen
    0 tilbud

Her er Louiseskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• moltrup.jpg

Moltrup Skole
    0 tilbud

Her er Moltrup Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• nustrup.jpg

Nustrup Sommersted
    0 tilbud

Her er Fællesskolen Nustrup Sommersteds venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• otting.jpg

Sønder Otting Skole
    0 tilbud

Her er Sønder Otting Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• starup.png

Starup Øsby
    0 tilbud

Her er Fællesskolen Starup Øsbys venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".