Motion & Bevægelse

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• Anderledes undervisning i samarbejde med Haderslev Ungdomsskole

Kontakt Haderslev Ungdomsskole og vær med til at designe anderledes og målrettede undervisningsforløb til netop din børne-/elevgruppe.

Klik dig ind og se et eksempel på et allerede beskrevet forløb i faget matematik til alderstrinnet 4. - 6. klasse.

• Fil_000 (3).jpeg

Børn i bevægelse - "Street Sport Vojens"

På Tingvejen i Skrydstrup tager Ungdomsskolen imod til aktive og anderledes aktiviteter, hvor både krop og hjerne udfordres. Afprøv de allerede beskrevne forløb eller kontakt Ungdomsskolen for andre mulige aktiviteter tilpasset netop din gruppe.

• Skærmbillede 2017-05-15 kl. 20.14.37.png

Dansk Skoleidræt, Sønderjylland

Dansk Skoleidræt/Sønderjylland har til hensigt at give alle skolens elever mulighed for at opleve glæde ved idræt og fysisk udfoldelse.  Mulighed for at give eleverne viden om sammenhænge mellem levevis og sundhed. Vi tilbyder stævner både for hele klasser og for hold. Se mere på hjemmesiden.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

• vanddyr 3.jpg

Dyrehaven ved Haderslev - Nørskovgård - Vi finder vanddyr -

Få kendskab til og bliv nysgerrig på, hvilke dyr og insekter der lever i og omkring, vandhullerne i Dyrehaven ved Haderslev

• Screenshot 2017-03-27 at 20.28.52.png

Fossiljagt i Gram lergrav

Fossiljagt i en 10 millioner gammel havbund i Gram lergrav. Det kan næppe blive mere autentisk, når eleverne går i lergraven for at finde fossiler. Dette undervisningsforløb omhandler geologi, fossiler, tid, fordeling af land og hav m.m

Gram Slot - Gåtur rundt om søen

Gåtur rundt om søen ved Gram Slot byder på 3 meget forskellige typer af natur. Kom gennem Bøgeskov, Rødel-område og Slotsparken og svar på de tilhørende spørgsmål.

• Selvoprullende redskabsstation (2).png

Gram Slotssø stien udvikles innovativt

Eleverne skal ved hjælp af en 5 trins innovativ proces, være med til at finde løsninger på denne udfrodring:

“Hvilken aktivitet eller installation synes du kunne gøre stien rundt om Gram Slotssø mere attraktiv for besøgende eller skoleelever som jer selv. Jeres ide skal bidrage til at højne besøgets læringsmæssige værdi, samtidigt med at det skal være en attraktion, som I faktisk selv kunne tænke jer at besøge.”

• Haderslev prospekt.jpg

Haderslev by historiske hotspots stjerneløb

Haderslev Historiske Hotspots er seks opgaver, der sender eleverne rundt på en historisk byvandring gennem Haderslevs historiske bymidte.

• sturbol_plantage_perleholm_3_per_flong.jpg

Naturskolen Perleholm

Naturskolen Perleholm ligger i tilknytning til Stursbøl Plantage, et ca. 500 ha stort skov- og naturområde.
    I tilknytning til økobasen findes bålplads, bålhytte, shelters og naturlegeplads.

• 7cdeaa41a9.jpg

Naturskolen, Nørskovgård ved Dyrehaven

Forløb udbudt af Naturskolen, Haderslev Kommune. Blandt andet Vandhulssafari, Naturdetektiver, GPS-løb.

• IMG_0802.PNG

QR kode jagt ved Tørning Mølle

Børnenes Hus Hammelev har sammen med børnene arbejdet med IT og forenet fysisk aktivitet med brugen af tablets og smartphones.

Så kom til Tørning Mølle og afprøv den sjove QR-kode jagt med indlagte øvelser og opgaver.

• skoleroning.jpg

Skoleroning (på land og evt. på vandet)

Er du idrætslærer i 6.- 7. - 8. og 9. klasse, så kig lige her. Kom på besøg i Haderslev Roklub, og lade dine elever prøve en ny idrætsgren, hvor der er fart på, koordinering er vigtigt, og ikke mindst samarbejde. Vi garantere, at pulsen kommer højt op, og lattermusklerne bliver også rørt.

• CX5A6277.jpg

Team Rynkeby Sønderjylland Skoleløb

Bliv medarrangør af og deltager i Team Rynkeby Skoleløb på din skole/afdeling.