Viden & Foredrag

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Auditorium.jpg

Arbejdskendskab - Arbejde og uddannelse

Det kan være svært at overskue, hvad man vil i fremtiden. Skal man læse videre, gå i lære eller arbejde? Hvordan er det at have et fritidsjob og hvordan kombinerer man et fritidsjob med uddannelse? Furesø Ungdomsskole hjælper eleven til at finde ud af, hvilke muligheder der er.

• Biblioteket.jpg

Biblioteksorientering for 4. klasser

Lær folkebiblioteket at kende. Hvordan finder man bøger på biblioteket - både på computeren og helt konkret på hylderne. Hvad har folkebiblioteket, som skolebiblioteket ikke har? Børnebibliotekarerne tegner og fortæller - og eleverne kommer selvfølgelig også i gang.

Bogvogterkursus

Hvordan skal man behandle bøger?
    Børnebibliotekaren fortæller og viser hvordan man passer på bøger - og det er ikke kedeligt!

• Børnehaver & Dagtilbud
  • grøn guide logo.jpg

Den grønne guide i Furesø Kommune

Den grønne guide er ansat i Furesø Kommune som en lokal miljøvejleder, der skal fremme den bæredygtige udvikling i kommunen. Den grønne guide tilbyder derfor skoler i kommunen forskellige miljø- og klimaaktiviteter og kampagner.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • HF på FG.jpg

HF'er for en dag

Frederikssund Gymnasium - din bro til fremtiden, er et levende og udadvendt gymnasium, beliggende på det store Campus-område med mange uddannelsessteder og muligheder.
    Der er idag cirka 550 elever og mange studieretninger.

Tilbud i anden kommune

• Digitalpost.jpg

NemId og Digital Post

Når man bliver 15 år modtager man al post fra det offentlige digitalt. Vi fortæller og viser, hvor man finder sin digitale postkasse og hvordan man får oprettet NemId. Derudover fortæller vi om, hvilke fordele der er ved at kunne bruge offentlige hjemmesider som f.eks. borger.dk

• Bibliotekssøgning.jpg

Opgaveskrivning - og biblioteket

Opgaver kræver research. Bliv bedre til at udnytte folkebibliotekets ressourcer - både bøger og databaser. Oplægget vil bestå af hjælp til litteratursøgning på biblioteket og introduktion til nogle af bibliotekets databaser. Introduktionen kan indrettes efter specifikke emner som aftales lærer og bibliotekar imellem.

• Penge i hænder.jpg

Privatøkonomi på skoleskemaet

Det kan være svært at få styr på sin private økonomi. Utallige undersøgelser viser, at unge generelt har alt for lidt styr på deres egen økonomi. Furesø Ungdomsskole giver værktøjer til, at de unge vil opnå gode kompetencer og få kendskab til værktøjer, så de kan administrere deres egen økonomi på bedste vis.