Skolernes Venner

• blovstrød.jpeg

Blovstrød Skole
    1 tilbud

Her er Blovstrød Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• KONGEVEJSSKOLEN.jpeg

Kongevejsskolen
    0 tilbud

Her er Kongevejsskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• kratbjerg engholm.png

Kratbjerg Skole - Engholm
    0 tilbud

Her er Kratbjerg Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• kratbjerg ravnsholt.jpeg

Kratbjerg Skole - Ravnsholt

• lillevang lillerød.jpeg

Lillevang Skole - Lillerød
    0 tilbud

Her er Lillevang Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• lillevang skovvang.jpeg

Lillevang Skole - Skovvang
    0 tilbud

Her er Lillevang Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• LYNGE SKOLE.jpg

Lynge Skole
    0 tilbud

Her er Lynge Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• MAGLEBJERGSKOLEN.jpg

Maglebjergskolen
    0 tilbud

Her er Maglebjergskolen venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".