• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om mælkeproduktion, fødevarer og oplev livet på en gård. Slut besøget af med et glas friskmalket jersey-komælk!

Tilbud i anden kommune

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

Røde Kors Butik

Vi elsker genbrug i Røde Kors. Vi tager imod Allerød borgernes brugte tøj, sko, møbler og nips i tøjcontaineren.

Din klasse er velkommen til at kontakte os for at lære og høre mere om genbrug og frivilligt arbejde i Røde Kors Allerød.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.