Seneste tilbud

Kommunalvalg – tag en tur i Demokratibanen på Køgebibliotekerne

IMG_0616.jpg

Selv om de unge i 9. klasse ikke har stemmeret, har kommunalvalget konsekvenser for deres hverdag. Derfor er det vigtigt, at de allerede nu får en viden og indsigt i, hvordan demokratiet virker.

I demokratibanen kommer de unge helt tæt på lokale aktuelle, politiske dilemmaer.

Mere info

Skolen i Virkeligheden Køge

contact-icon-17.png

Ring til os på tlf.: 56 67 23 58, eller skriv til os på siv@koege.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Køge Kommunes Skolen i Virkeligheden side. Det er også os du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud