Seneste tilbud

Smart parat svar 2017

smarties.jpg

Smart Parat Svar er en landsdækkende videns- og læsequiz for elever i 6. klasse. Konkurrencen er et samarbejde mellem Slots- og Kulturstyrelsen, TV2 Regionerne og landets børnebiblioteker. Ideen med quizzen er, at ”Den gode læser” sættes i spil som en rollemodel, der har slået ørene ud for den videns- og oplevelsesrigdom, der er i bøgernes verden.

Mere info

Skolen i Virkeligheden Køge

contact-icon-17.png

Ring til os på tlf.: 56 67 23 58, eller skriv til os på siv@koege.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Køge Kommunes Skolen i Virkeligheden side. Det er også os du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Flere kontaktoplysninger

Opret tilbud

Del din verden

15401003_682522868575692_4654680044625117688_n.jpg

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende tilbud der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et tilbud vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et tilbud her.

Opret tilbud