Ta’ fat i hinanden!

Forløbet Ta’ fat i hinanden! kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Om mental trivsel og psykisk sårbarhed

“Ta’ fat i hinanden” – ungepakken er et tilbud om pensumdækket undervisning, der handler om mental sundhed og grænsen mellem mistrivsel og psykisk lidelse. Undervisningen er for unge i aldersgruppen 13 til 25, der er i et uddannelsesforløb – eller de voksne omkring dem.

PsykInfos undervisningstilbud sætter fokus på det gode møde mellem mennesker.

At turde spørge nysgerrigt: ”Hvordan har du det egentlig?” At være åben og turde snakke om det der er svært. At udvise tolerance overfor nogen, der er anderledes end én selv. Og at vide at man kan være med til at gøre en forskel for andre. Dette levendegøres gennem personlige beretninger fra mennesker, der har haft psykisk lidelse tæt inde på livet og som har meldt sig som ambassadører for kampagnen EN AF OS, hvor der er fokus på at øge viden om psykisk sygdom og at mindske tavshed, tvivl og tabu.

Hele Året
Lærere & Pædagoger
Samfundsfag
Hvor?

På jeres skole

psykinfo@regionsjaelland.dk

Kontaktpersone: Anne Mette Billekop

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.