Plastens egenskaber og genanvendelse

Kontakt virksomheden

Inden du ringer til virksomheden, anbefaler vi, at du læser lærervejledningen. Her har vi samlet en kort tjekliste over, hvad der er godt at aftale med virksomheden, inden I besøger dem.
Kommer du ikke igennem over telefonen, kan du skrive til virksomheden her:

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Undervisningsforløb består af undervisning på skolen, på en plastvirksomhed og tilbage på skolen igen. Det giver eleverne et hands-on indtryk af, hvordan det, de lærer i klassen, hver dag bruges i verden omkring os. Forløbet er fællesfagligt og er udviklet, så det opfylder Fælles Mål i fysik/kemi, geografi og biologi, samt uddannelse og job.

Det dækker to af de seks fællesfaglige fokusområder, nemlig den enkeltes og samfundets udledning af stoffer og Teknologiens betydning for menneskers sundhed og levevilkår. Da man selv kan formulere et fællesfagligt fokusområde, kan man også bruge Plasts fysiske og kemiske egenskaber, samt dets anvendelse og livscyklus.

Antal lektioner

• 7 lektioner før virksomhedsbesøget
  • 2½ timer på virksomheden
  • 8 lektioner efter virksomhedsbesøget

SE HVORDAN DU GØR PÅ FORSIDEN AF LÆRERVEJLEDNINGEN

Hele Året
Biologi
Fysik og kemi
Geografi
Hvor?

BEWi Styropack A/S

Tvilhovej 8
6752 Glejbjerg

marc.andersen@bewi.com

Book tilbuddet ved at kontakte:

Marc Storm Andersen
BEWi Synbra A/S

marc.andersen@bewi.com

Spørgsmål til det faglige indhold:

Anders Mikkelsen
DA Åben Virksomhed
ami@da.dk

En del af undervisningsforløbet

Plastens egenskaber og genanvendelse

(Forløb fra "Åben Virksomhed")

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.