Håndværk, træ og teknikker

Kontakt virksomheden

Inden du ringer til virksomheden, anbefaler vi, at du læser lærervejledningen. Her har vi samlet en kort tjekliste over, hvad der er godt at aftale med virksomheden, inden I besøger dem.
Kommer du ikke igennem over telefonen, kan du skrive til virksomheden her:

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

Undervisningsforløbet består af undervisning på skolen, på en virksomhed og tilbage på skolen igen. Det giver eleverne et hands-on indtryk af, hvordan det, de lærer i faget, hver dag bruges i verden omkring dem.

Forløbet er udviklet, så det opfylder Fælles Mål i håndværk og design, samt uddannelse og job.

Antal lektioner

• 6 lektioner før virksomhedsbesøget
  • 2 timer til besøget på virksomheden
  • 6 lektioner efter virksomhedsbesøget

SE HVORDAN DU GØR PÅ FORSIDEN AF LÆRERVEJLEDNINGEN

Hele Året
Håndværk og Design
Materialer til forløbet
Til eleven
Til virksomheden
Hvor?

KA Interiør

Odinsvej 5
7200 Grindsted

rhp@ka-as.dk

Ring til virksomheden for at aftale jeres besøg:

René Heisselberg Pedersen
Adm. direktør
rhp@ka-as.dk

Har du spørgsmål til forløbet, kan du kontakte:

Mikkel London
DA Åben Virksomhed
29200367
mlo@da.dk

En del af undervisningsforløbet

Håndværk, træ og teknikker

(Forløb fra "Åben Virksomhed")

“Virkeligheden skal ind i skolen, og skolen skal ud i virkeligheden.” Det er den enkle vision, der understøtter fremtidens folkeskole. Folkeskolen skal løbende inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter, så undervisningen bliver mere virkelighedsnær for eleverne. Så lærer de mere.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på, at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb der kan give børn oplevelser de husker resten af livet. Derfor er vi altid på jagt efter nye partnere. Så kan du se dig selv, dit arbejde, forening eller firma som et forløb vi kan udbyde til skoler, så opret dig som et forløb her.