Udeskole – Renæssance Tycho Brahe 3-4 kl

Kontakt forløb her

Forløbet Udeskole – Renæssance Tycho Brahe 3-4 kl kan kontaktes via

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Underviser på Naturskolen

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

På naturskolen vil eleverne komme til at arbejde med temaet gennem samarbejde både i forhold til faglige, kropslige og sproglige færdigheder. Eleverne skal arbejde med forståelsen af renæssancen i praksis. Der arbejde med nedslagspunkter i forhold til historiefortælling/skriftlighed, fægtning/bevægelse/sprog og forståelse af verdensbilleder. Aktiviteterne og oplevelserne på naturskolen giver flere ord, billeder, indtryk og refleksioner til elevernes forståelse af den historiske periode.
FORLØBET
Forløbet er bygget op som en post aktivitet med en fælles intro og en fælles afslutning.

Tidspunkt
Hele Året
Målgruppe
3. klasse
4. klasse
Fag
Dansk
Fransk
Historie
Idræt
Max. antal børn
ca. 25
Varighed
ca.2,5 time
Materialer til forløbet
Gratis
Hvor?

Forløbet foregår på egen hånd

.
0

Kontaktperson
Charlotte Åsell Pedersen

Underviser på Naturskolen

Kontakt mig hvis du har spørgsmål til forløbets udførelse chped@fredensborg.dk

Se alle forløb fra

Udeskoleforløb

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.