WoodLab Spillet

Kontakt forløb her

WoodLab Spillet er et klasserumsspil der engagerer elever til at løse matematiske opgaver i et spil der handler om at drive egen håndværker virksomhed. Spillet er gratis at tilgå for alle interesserede undervisere: woodlabspillet.dk. Og er en god måde at igangsætte en snak om valget af en teknisk erhvervsuddannelse og hvad det kan føre til. Derudover får eleverne en oplevelse af at drive egen virksomhed, får brug for deres evner til at orientere sig i tegnings materiale og oplever hvad matematik kan bruges til i praksis. Spillet er nemt at sætte i gang, og vores “game master” som er underviser på teknisk skole kommer gerne ud på skolerne og sætter spillet i gang sammen med underviseren i klassen, eller præsenterer spillet for matematiklærerne på et teammøde. Jacob kan kontaktes på: jcp@unord.dk eller på tlf: 31934264

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
7. klasse
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Håndværk og Design
Matematik
Uddannelse og job
Max. antal børn
30
Varighed
1 time og 30 minutter
Gratis
Telefonnummer

31934264

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

jcp@unord.dk

Kontaktperson
Jacob Carl Pedersen

Underviser på Hillerød Tekniske skole og Spilmester for WoodLab Spillet

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.