Kunstig intelligens

Kontakt

Forløbet Kunstig intelligens kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

I skolen bruges ChatGPT til at løse skoleopgaver, My AI er elevernes nye kunstige ven på Snapchat og en kunstig intelligens vælger, hvad eleverne ser i deres feed. Er det bare det fedeste, eller har vi grund til at være bekymrede? Det diskuterer vi i dette forløb, hvor vi er i museets nye udstilling: Kunstig intelligens!

Ved at spille en række brætspil udviklet til udstillingen og ved at undersøge udstillingens genstande, skal eleverne reflektere over, hvad kunstig intelligens kommer til at betyde for os.

Hvordan fungerer en kunstig intelligens? Hvad lever den af? Findes der god og dårlig data? Hvem bruger din data og er det ok? Hvem og hvad skal i fremtiden erstattes af en kunstig intelligens og kan vi stole på, at ’den’ nu også er ’fodret’ med den rette data?

Formålet med forløbet er, at eleverne kan sætte ord på muligheder og udfordringer i forhold til brugen af kunstig intelligens.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
Ungdomsuddannelser
8. klasse
9. klasse
10. klasse
Fag
Historie
It og medier
Samfundsfag
Pris
Indgang gratis, 650 kr. for forløbet. - Forløbet er dog gratis for skoler i Københavns kommune gennem "Åben skole".
Max. antal børn
28
Varighed
1,5 timer
Betaling
Hvor?

Danmarks Tekniske Museum

Fabriksvej 25
3000 Helsingør

Telefonnummer

49252737

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

Undervisning@tekniskmuseum.dk

Kontaktperson
Birgitta Præstholm
Se alle forløb fra

Teknisk Museum

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du retter i et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.