KUCHEZA – Musikkens grundsten

Kontakt

Forløbet KUCHEZA – Musikkens grundsten kan kontaktes ved at udfylde nedenstående formular

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde en korrekt email adresse
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at skrive din besked
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Vi kan ikke sende din besked. Prøv venligst igen.

Din besked er sendt afsted

  • 1 dobbeltlektion i musiklokalet – Alle deltager i indlæring af grundlæggende rytmer: puls, grundrytmer (2/4, 3/4 & Claves) og overbygning (dansetromme), vi lære kor/forsang/signalgivning (på tanzanisk/dansk) og grundbevægelser og rammer for improvisationer.
  • 1 dobbeltlektion i musiklokalet – Kort repetition, opbygning af specialisering af roller, forøget sværhedsgrad, HipHops rytmestruktur, struktur for rap & improvisationer.
  • 1 dobbelt lektion i musiklokalet –  Eleverne skaber i grupper deres egne sange/omskrivninger ud fra givne HipHop- & folkloristiske skabeloner og optræder for hinanden.

UNDERVISER:
Anders ”Shagembe” Jørgensen – Pædagog, Master i børne- & ungdomskultur, 30 års erfaring som historiefortæller, foredragsholder & underviser, med studierejser i Østafrika/Asien, primær- & skolepædagog i Kbh, senest underviser for Headstart i Vietnam og pt. Musiklærer-vikar i PVB.

Tidspunkt
Januar
Februar
Marts
Juli
August
September
Oktober
November
December
Målgruppe
Lærere & Pædagoger
0. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
Fag
Dansk
Elevernes alsidige udvikling
Idræt
Musik
Sproglig udvikling
Pris
Fra 2500 kr – Ekstra underviser samt afrikanske trommer kan medbringes mod aftalt honorering
Betaling
Hvor?

På jeres skole

Telefonnummer

28681958

Webside

Forløbets hjemmeside

E-mailadresse

shagembe@gmail.com

Kontaktperson

Anders ”Shagembe” Jørgensen
Pædagog, Master i børne- & ungdomskultur, 30 års erfaring som historiefortæller, foredragsholder & underviser, med studierejser i Østafrika/Asien, som primær- & skolepædagog i Kbh, senest underviser for Headstart i Vietnam og pt. Musiklærer-vikar i PVB. i DK.

Rediger forløb

Husk at udfylde en korrekt e-mail adresse
Vi kan ikke behandle din forespørgsel i øjeblikket. Prøv venligst igen.

Såfremt den indtastede e-mail findes i vores system, vil du modtage yderligere information.
Response code:

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.