Hvor kommer maden fra? – Skoletjenesten Pederstrup

Kontakt forløb her

Hvor kommer de madvarer egentlig fra, som vi spiser hver dag, og hvordan ser de ud, før de bliver til mad? Det ser vi nærmere på i dette forløb. Efter en quiz, hvor eleverne gennem bevægelse gætter, hvad forskellige madvarer er lavet af, går vi en tur rundt til marker og stalde i Pederstrup og ser på dyr og afgrøder og taler om, hvilke produkter vi får fra dem. Vi slutter af med at lave og smage på vores eget smør.

Nøglebegreber

 Mad og råvarer

 Årstidens afgrøder

 Landbrugsdyr

Forberedelse før turen

 Forbered eleverne på turens indhold.

 Tal om børnenes livret og hvad den er lavet af.

 Husk tøj, der passer til vejret, og fodtøj der kan tåle regn og mudder.

Tidspunkt
Oktober
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
2. klasse
Fag
Natur og teknologi
Pris
Gratis for folkeskoler i Ballerup Kommune
Max. antal børn
30
Varighed
2 timer
Gratis
Hvor?

Pederstrup Landsby

Pederstrupvej 49
2750 Ballerup

Telefonnummer

41242490

Webside

Skoletjenesten Pederstrup

E-mailadresse

skoletj-pederstrup@balk.dk

Kontaktperson

Camilla Lindberg

Naturvejleder og biolog

Se alle forløb fra

Skoletjenesten Pederstrup

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.