Bidronningen og Biavleren

Kontakt forløb her

Det er sommer og bierne har supertravlt! men hvad laver de egentlig inde i bistadet, og hvad laver biavleren? I Pederstrup kan I møde Bidronningen der sætter alle sine arbejdere i gang med de mange opgaver i bistadet, og Biavleren der har brug for hjælp med at høste honning.

Forløbets indhold

Denne dag møder I to af Skoletjenesten Pederstrups formidlere i rollerne som Bidronningen og Biavleren. Hos Bidronningen prøver børnene selv at være arbejderbier og oplever hvor mange arbejdsopgaver der skal ordnes i bistadet. Hos Biavleren kigger vi på levende honningbier og presser frisk honning fra bistadet.

Efter frokost er der tid til en kreativ aktivitet.

Forløbet udbydes til børnehavegrupper og 0-1.klasse og medvirker til at understøtte overgangen fra børnehave til skole.

Tidspunkt
August
Målgruppe
0. klasse
1. klasse
Fag
Natur og teknologi
Pris
Gratis ofr folkeskoler og daginstitutioner i Ballerup Kommune
Max. antal børn
30
Varighed
2 timer
Gratis
Hvor?

Pederstrup Landsby

Pederstrupvej 49
2750 Ballerup

Telefonnummer

41242490

Webside

Skoletjenesten Pederstrup

E-mailadresse

skoletj-pederstrup@balk.dk

Kontaktperson

Camilla Lindberg

Naturvejleder og biolog

Se alle forløb fra

Skoletjenesten Pederstrup

Thomas Rasmussen
Kontakt Skolen i Virkeligheden
Thomas Rasmussen

Ring på 91 32 58 31 eller skriv til mig på thomas@skolenivirkeligheden.dk, hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Skolenivirkeligheden.dk. Det er også mig du skal kontakte, hvis du har brug for hjælp til at oprette et tilbud, mangler et tilbud, eller hvis du har rettelser til et allerede eksisterende tilbud.

Som ildsjæl hos Skolen i Virkeligheden tilbyder du dit eget forløb til folkeskolebørn, hvor du deler og formidler noget du brænder for. På den måde hjælper du børnene med at få nye oplevelser på skemaet.

Skolenivirkeligheden.dk arbejder på at få et så bredt netværk som muligt, med en masse spændende forløb. Vi er en fælleskommunal portal, der ud over at have egne lokale forløb, deler regionale og landsdækkende forløb. Er I som kommune interesserede i, at få jeres lokale forløb på skolenivirkeligheden.dk, så tag kontakt til os for at høre mere.